Igen jó,
Nekem mindig ez volt a célom, hogy segítsük egymást gondolatainkkal.
Zabással igyekszünk, aki tud még írjon, ne csak azt, hogy most zártam longot, shortot ,-)
Blog fent van fej-vállal, várom az építő ötleteket, gondolatokat
Igen jó,
Nekem mindig ez volt a célom, hogy segítsük egymást gondolatainkkal.
Zabással igyekszünk, aki tud még írjon, ne csak azt, hogy most zártam longot, shortot ,-)
Blog fent van fej-vállal, várom az építő ötleteket, gondolatokat
még én is várok ráadással..de elég csábítóan néz ki :-)
majd ha SP nekiáll zuhanni.
jobban megnéztem, az első akadály lehet, de van még tér fel elvileg fej-váll szerint, mindjárt csinálok egy blogot a fej-vállnak.
Herceg majd kirakja elejére a képet amit belinkelek, ha nem megy.
Igen, ahogy nézem 100MA van ott prompton 22830on, az lehet egy akadály, akár tető, de az már csak 100pont kb :)
SP-ben 1112ön néztem az egyik csúcsát, vagy a kitörésest 1148körül.
Jobb váll buxban 23e magassága promtban,ez 23300 hati mostani kt val,az kb stimmel is,ott van most az első ellenállás ami fölé értelmes stoppot lehetne rakni...
egyelőre még Én se adok rá hatira.
annyira nem meglepő az emelkedés, mert ezt várjuk a jobb váll kialakulására, illetve elliott B. pontra 23500környékére, csak az abaj hogy előtte nap 6mínuszba rakják az otpt, buxot -3.6%ba napközben, erre ki fene nyit felhőtlen longot?
mindegy ez van, ezt kell szeretni, megnézem már fej-váll tetejét hova mehet.
bocsi 980:)..tegnap is adtam 330oncsak elmentem,előre betettem valahova oda kb
Én a longokat adtam el és mentem aludni!:
http://www.imagebam.com/image/203b8483045940
Minden vételt kivettem! Jó éjtreggelt! :))
globális hepaj?
Usa örült a tegnapi lakásadatnak: mindenki tudja hogy vszleg a lejáró támogatás a roham oka, de az majd csak a jövő adataiból derül ki.
Ma jön a ADP Non-Farm Employment Change. Elvben jóónak kell lennie, mert a népszámlálással rengeteg dolgoztat a kormány. A holnapi Non-Farm Employment Change re uez igaz.
Az elmúlt napokban meg minuszok voltak, szóval most érdemes volt venniük. Mivel jó adatokat várnak, érdemes addig húzni. Max ha nem jó, akkor eladják a mostaninál még mindig magasabb áron.
Bux közel +5% al van kéccász napos felett,hambisok mind alatta,vídija ez a pijjac :D
Idióták vagyunk az elmúlt 5 nap:
http://stooq.com/q/?s=fbux.f&d=20100603&c=3d&t=l&a=lg&b=0&r=es.f
900on álltam short zárással, illetve felét akartam. gonosz banda:D