nézzél már tovább az orrodnál :)) előtte meg egy nappal -1,3% volt a zárás, ahhoz mérjed... Micsoda igazságérzeted lett:D
nézzél már tovább az orrodnál :)) előtte meg egy nappal -1,3% volt a zárás, ahhoz mérjed... Micsoda igazságérzeted lett:D
azért 350-nél ott voltak a 200as pakkok is eladáson, és még rádobtak a 320-330as pakkokra is letolva 302re vételed körül..
írtam akkor hogy 500fölött vétel, vagy 22K alatt adás, a vétel jó lett volna 500felett, de elég rizikós az esti usa lekötögetések után..
mindegy, jó volt ez a lényeg..
Hatiban több mint 400pont gup azért nem rossz,de merre tovább?
Én 23K fölöttire számítottam Kibaszott sokat ment USA a zárón óta! SnP 1078-on volt mikor mi zártunk!
60/40 voltt nálam :)
De persze mi nem emelkedik, mtelekom amivel ki vagyok rendesen párnázva! :(
nem volt több... a nyitó meg vészes, 400pontos gap. Azért ne legyél álommadár:))
Nem olyan vészes ez a nyitó!
Pont az emelkedő piros csatornám tetején nyitott! Órás BB ből kint vagyunk!
Valaki nagyon nagy pakkokat vett folyamatosan! Több volt az long irányába, mint 50%
gyönyörű :)
ezt nyitóba csak adni lehet, attól aki visszaveszi kisbüfi.
SP 1105ön 200MAt megint nem vitte,
szerk: lassan jobb váll meg is lesz, ha így haladunk
21690-es vételeimet sajnálom ott 90%-volt a tuti irány! De USA estére megviccelt :(
HA ma bejött 15p-n a füles csésze, miért ne jönne be óráson is??
http://www.imagebam.com/image/a1b36982991155
Célárak: 23500 és 24000 persze vannak akadályok!
Kolléga szeretnék gratulálni Neked a tegnapi rizikós vételhez!
az 50-50% adva volt ,-)
Én meg remélem, hogy az órás csésze kitörését vissza teszteljük 22800
Ott bővíteném a longokat!
5% nyitó esetén meg eldobom a meglévőt :)
Azt azért ne feledjük, hogy tegnap USA 0 forgalommal csinált! Bár én a forgalommal mostanában nem sokat törődök, mer sokszor félrevezetett!
ahogy elnézem szép magos nyitó lesz...
A nyitó árnál pár perccel később lesz olcsóbb is szerintem..
Nem tudom minek kellett bevezetni ezt az OTCs kereskedést 10-ig, meg hogyan kell, bár én is kapatam Erstétől levelet, hogy megtehetem, de Erstés felületen sosem kereskedem, csak a két nagy vételemnél használtam, de mind a kétszer bukta lett a vége :)
ki nem állhatom az erstés rendszert, nem tetszetős, nem praktikus.
tools.boerse érdekes nyitót ír nekünk, csak nekünk +5.7% :)
na de soxor volt már ilyen, hogy nagyot írt ránk..
Ma este Quastor előadás a Báthoryban, Kelvint sejtem, hogy ott lesz velem együtt.
Yo reggelt!
No csak meglesz a réssel fel nyitás,tegnap volt a második nap a héten hogy záróban longot zártam,mondván hajszálon függ itt minden,jó vastag paraszthajszál ez :D
Sziasztok!
Mitől lett ekkora hapy odakinn ezt sajna nem tudom. No mindegy, ha ma is emelkedés lesz nyugaton, nálunk is nagyon hamar meglesz a 24 K. Legalábbis az őrült vételi kedveket ismerve itthon.
Nyitóba bűnös shortjaimat dobnom kell....
ha igaz lenne amit írsz akkor a kezdők kis pénzzel indulnának az "öreg rókák" pedig vastag buxával már csak a tőzsde ízéért kötögetnének..és kedvtelésből okítanák a jövő generációját..
hát ez nem így van.. de nem minden ember írja be amit gondol tesz vagy tud.. reálért és némi többletinfóért jönnek..nincsenek tuti tippek mindenki magának köt
de gondold ahogy érzed.