Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: nincs cím

#261374 Amatoregy Előzmény: #261229

Sziasztok (ha van még itt valaki egyáltalán)

tegnap eurcad long 2 pip hiányzott, hogy a a követő 0-ba huzza. A hajnalban nyílt eruchf longnál ugyanez 5 pip volt. Most mindkettó vesztő, meglátjuk....

#261229 Roller Előzmény: #260909

A topik is kicsit elhalt. Gondolom mindenki az esővel küzd! Én építkezem,ezért nem tudok most pénzt égetni. :)

Azért esténként ránézek a tényállásra.

Ha adhatok egy jó tippet zöldfülűként. Shortolni kell az usdhuf-ot. Persze lehet még 240 is,de lehet tartogatni,mert a rollover plusz. 225 környékére vissza jöhet simán. Ha van elég margin ücsörögni rajta,akkor mindenképpen nyerő.

#260199 Sanguis Előzmény: #260192

Én most nem bántom a jen párokat a japán miniszterelnök lemondásának miértje még nem tiszta.

#260192 Amatoregy Előzmény: #260187

Én azt figyeltem meg (amator népi megfigyelés), hogy tök mindegy mi a pár. Vonalak környékén ugyanúgy viselkedik. (kivéve a gáz meg a cukor..)

A megfigyelés inkább arra kell(ene), hogy mondjuk 100 pip mozgás abban a párban komolyabb vagy csak egy szösszenet.

#260183 Amatoregy Előzmény: #260179

Euro nem is csak csartja. Mert már készültek rá.

Szerinted az eurcad longom mellé nyissak egy cadjpy shortot?

Bár már ezerszer megfogadtam, hogy azonos párban nem trédelek...

#260042 Amatoregy Előzmény: #260040

Azért longolom. A vps elönye, hogy nem kell elötte ülni, hátránya hogy ha nem figyelem akkor nem nyitom vissza.

#260040 Sanguis Előzmény: #260038

Ezen a szinten shortba ragadni életveszély. A longot kiülheted, ha a margin és a türelmed bírja, de a shortban benne maradhatsz akár évekre is, ha nem zárod időben.:)

#260035 Sanguis Előzmény: #259979

Elég csúf. Kiszedték a stoppokat rendesen. A valós eladás minimális volt. Jó nagy cumi megint.