Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#260127 Amatoregy Előzmény: #260116

Nézd én csak magamból indulok ki. Beírogatom a pozijaimat meg a véleményemet. De én egyre ritkábban bámulom, van, hogy 1 hónapig is ülök benne. Ebben a korban már megfontoltabb az ember.

Viszont az én beírásaimmal a többség (99 %) nem sokra megy. Az amibroker 5 hónapja nem volt beindítva, stooq-on nézem "szemre a buxot" Meg az itteni csartokat...

#260121 JP Előzmény: #260102

23000 környékén, afölött, lehet rányitogatni a shortos lepedőt. Bár én promptan gondolkodom, tehát ahhoz számítva valahogyan.

Amondó vagyok, hogy bizonyos szinteket le-föl irányba ,amíg nem árazott be a piac, köztes szakaszokban többször nem érdemes poziirányt változtatni. Sosem hatiztam, úgyhogy csak partvonalas tapasztalat :-)

#260102 kerikoma Előzmény: #260094

Dühibe már megírtam tegnap kerti pályafutásom, ma is ki akartam menni, de esik és esik....

Hatit meg holnap szerintem széttépik és nem jó fele állok:(

#260100 kerikoma Előzmény: #260093

Nem mindig...:-) Általánosságban lehet beszélni róla:D

Jók az elképzelések, de rosszul vannak megvalósítva... Ma így jártam pl:D

#260093 JP Előzmény: #260091

Irigyelni valóak vagytok, hogy mennyi pénzetek van. Ritkán mikor ide benézek , olyankor csak szórjátok , szórjátok. Ez állandóan így megy itt ? :-)

#260091 kerikoma Előzmény: #260087

Kemény a helyzet... Én reggel vételen voltam 820-on aztán feljebb ment és beálltam 920-ra, aztán feljebb ment és beálltam 22020-ra és nem kaptam meg és beálltam 23300-ra adni... Na azt megvettem és 420-as stopom kivettem, mert tuti nem lesz nagy gáz... Holnap lesz...

Bukó már előre a zsebbe...

Reggel zárok mindent nyitóba és várok szerintem, vagy bővítek és hónapokig csak üldögélek:D

#260087 Hathor Előzmény: #260077

CSak megcsinálják a jobb vállat?? :)

szerintem mindennemű shortnyitás ráér ha így haladunk, jobb váll kivégzéséig, de messze usa záró, addig mínuszba is verhetik :)) persze nem fogják, de ezen a piacon bármi lehet.

Re: hl

#260085 Kissherceg Előzmény: #260080

Én vettem longot, mert ezek a tetvek annyira határra tették hatit, hogy muszáj volt... szar egy banda ez...

#260080 kerikoma Előzmény: #260076

Egyszerre írtuk és egyszerre szopunk?:D Undormány, de remélem idén lesz egy hónap amikor csak dicsekedhetünk....:-) Igyunk egy páleszt... Én törkölyt választok....

#260077 kerikoma Előzmény: #260070

Így van Ricsi bá:) Köszönjük szépen:)

Shortos poziból nézve holnap nem lesz szép napunk....

#260076 Kissherceg Előzmény: #259954

ezért írtam, hogy szájbavert magyar piac megint kereskedési időn kívül halad át a meghatározó szinten. Nem véletlen, hogy a gyökerek nem szúrtak fel 600fölé... :) maximalizálják a szopó lehetőségét:)