Mindig is mondtam, kis sunyi papír..:)
remélem nem leszek mohó..részletekben adom majd..
célárt köszi...első célárt leírtam..
még tartom...
45k fölé jött, ez még a márciusi hegyimenet alatt sem igazán jött össze. Tegnap reggel meg még 41k körül is őgyelgett.
Eladtam es veszek Otit, hatha azt is kilovik a MA200 fole. Celarat nem vartam meg, de mivel 1%-ra vagyunk, Oti reptetesnel nagyobb a potencial. Kockaztatok.
Nem vagy vele egyedül :)
Még a Petiből is kitiltottam..
Beshortoltam virtuálisan 1 hétre 45000-en, mert sajnos nem tudom máshogy csak napon belül. :-D
Majd szólok hogy hol zártam.
miért, nem annyit írtam?:)) szépen megy is felfele.
Ma forog utoljára osztalékszelvénnyel a Richter
Ma forognak utoljára osztalékszelvénnyel a Richter részvényei, a Budapesti Értéktőzsde nagyobb kapitalizációjú gyógyszergyártója meglepően magas, részvényenként 770 Ft osztalékot fizet a 2009-es év után, melyre korábban még soha nem volt példa.
2007 után 450, 2008 után pedig 590 Ft osztalékot fizetett a Richter, melyek a higított EPS 25, illetve 27%-át tették ki. A 770 Ft-os 2009-es érték a nyereség 28%-a, így az osztalék politikát tekintve szó sincs érdemi változásról.
...
A tegnapi záróárfolyammal és a 770 Ft-os részvényenkénti osztalékkal számolva 2%-os osztalékhozam adódik. A részvényeket a mai záráskor birtoklók június 15-től számíthatnak a kifizetésre.
szia...érdekelne a dolog, mivel nyakig benne vagyok...
én csak 45,2-ig látom
az nagyon közeli, inkább 57...:))
46k?
Hati topikban közzétehetnéd apróbetűvel :D
Haaat raneztem a mai nap utan kicsit TA-ra. Maradjunk annyiban, h. nekem olyan celar jott ki felfele, h. le sem merem irni. BUX shortnak viszont nem tenne jot, szolok. :)
ahogy látom ezt már adogatják is:) kész.