komolyan nem értem mit szenvedtek usaval. -1,3%ra +ban van a bux, Ti meg usara akartok tradelni... :) Pedig tegnap nem volt esés, és még mindig alatta van a zárónk értékének...
Nem neked írtm mr W, Te követkhetetlen vagy:D
komolyan nem értem mit szenvedtek usaval. -1,3%ra +ban van a bux, Ti meg usara akartok tradelni... :) Pedig tegnap nem volt esés, és még mindig alatta van a zárónk értékének...
Nem neked írtm mr W, Te követkhetetlen vagy:D
Ez majd holnap este lesz tutira megmondható :D
SP már majdnem 1 % -on áll.hati meg egy helysben..ronda strici banda ez..vagy már tudnak valamit ?
én 600 on ráadnék.
hm lehet h nem vagy messze az igazságtól bár nem olvastam semmit róla de ha a BP oldalán megnézitek a Live streamet akkor már (vagy most épp) nem ömlik az olaj o.O
azért megkérdezném a hati vevőtől, hogy helyi hülye e :))
nem vígasztal, hogy velem szívsz gondolom:D
Valami rohadt nagy narkós felszippanthatta az egész olajfoltot, hogy ennyire heppi lett minden a tegnapi gyászos hír után ami miatt állítólag estére beszakadt USA! MI meg a kis majmai itt parádézunk a világnak!
És most mit csináljon az ember a longjaival??? Csésze célára 22850! De ezek képesek és lenullázzák magukat estére!
Kezdem bánni, hogy kivettem a 420-as stopomat... Késő bánat és az eb esete...
Legalább hülyeségeket nem írjál be!
közel 1000 pontos esésre azért holnap nem számítanék!
Hetekig naponta leírtam: nincs elmaradt haszon, csak nyereség!
Lassan felfogom és kiszállok amikor akarok és nem húzom addig amíg aztán átmegyek vesztőbe és imádkozom fordulj már, leizzadok aztán mindennek lőttek.
Több millám bánja ezt.
Most pofátlanul elrakom a 10 ezret is vesztő meg minimalizlva.
o)
Hogy az a jo...! Ezt pofaztam, de persze longolni nem mertem ezerrel. Shotbol utott rendesen a stop es nem nyeroben.
Persze azt meg mindig nem ertem, h. a MOLt mire kellett igy felrangatni, de majd kiokadja par heten belul, aki ennyire moho (tegnapi shortfedezetet persze okosan nyitoban eldobtam).
Maradek shortra vettem fedezetnek promptot.
Qvára unom hogy nap végén eladom oszt drágábban veszem vissza másnap :D
Sc annyi van hogy sose fogy el....
lyonell : de :D
réssel... azt.. majdnem csúnyát mondtam :)) akkor nem most lett volna sc:)
Ha holnap réssel átugorjuk ezt a haccászat akkor szomorú leszek ha ma eladom...
Most az a kérdés, hogy merre is tovább?
Csak mi örülünk az USA adatoknak! :)
Mindenki más sz@rik rá!
Minek örüljön, hati longodnak?:))