USA mondjuk még igy is a tegnapi nagy esés korrekciójában van...attól félek hogy mégis valami longos szakaszt akarnak kierőszakolni. nem lehet igaz hogy nem lehet egy pozíciót tartani hosszabb ideig.
USA mondjuk még igy is a tegnapi nagy esés korrekciójában van...attól félek hogy mégis valami longos szakaszt akarnak kierőszakolni. nem lehet igaz hogy nem lehet egy pozíciót tartani hosszabb ideig.
ahogy nézem másoknak is elege lett, teljesen kiürült a könyv!
annyi simán, ha ki is bírnám űlni és betartanám a szabályokat, de én minig felülbírálom a saját TA-at is!
Lásd mai nap!
H tartom magam a TAm hoz még mindig longban ülnék és nem ugra-bugrálnék!!!
Jó 5let,bár kissé kétkedve nézem hogy elmegy-e addig,bár ha nem akkor is meglepetés a mai nap :D
akkor elfogadhatod. :)
10-ből 10 nyerő TA alapján.
Az egy másik (két) kérdés, hogy meddig birja a fedezet és mekkora időtávon...
És ezek a szar pozik miatt nem tudom csinálni amit meg kéne! :(
2,11% a KT :(
Itt tovább fel lesz :(((
Zártam a shortokat! A jó édes k*****
Lngot nem merek indítani, mert tuti beszakadunk!
velem megy 500 pontokat, de mindig elfelejtek realizálni..vagy inkább csak a még több nyereményre hajtok, és amiatt nem zárok.
az adat lehet hogy jó lesz..mert a tegnapiak jó voltak...nagyon, tehát lehet hogy húzni fogják..nemtudom...vagy meglepetés lesz.
és minden rossz hír egy napig tart..:-))))) nevetséges.
Jó ha egy napra. :)
Hisz ha eltelik fél nap úgy, hogy a fél világ nem égett le akkor nem is volt olyan rossz hír az az előző. :)
Kb. ez a "logika", ahogy a múltkor is írtam.
Mondjuk a Richter érdekes ma, forgalom is van benne relatíve. Usa meg tegnap záróban volt az. Ma mondjuk még lesz egy Pending Home Sales m/m 16:00-kor...
Tököm ki van, hogy velem 500 pontokat soha sem megy! Mindig megszívom!!
Déltájt nem szokott ilyen forgalom/pörgés lenni! :)
Viszont az össz. forgalom szánalmas! Bár ez mostanában nem mérvadó!
szerintem is vissza fogunk esni mindjárt...500 pontot emelkedtünk fél óra alatt nem normális dolog...Németek még mindig szép minuszban.
Köszi, ép közben támadt fel és nem akartam hinni a szememnek, gyorsan akcióztam és kiszórtam mindet 370-el mert ~390-nél fibóm van.
TA vonalak alapján 10 trédből mennyi a nyerő?..
írtam fiúknak minden tiszteletem a TA tudásuknak de ha 10-ből 8 vagy 6 sikeres lenne akkor elfogadnán TA-t mint a tutit..