Molly + Oti csapnivaló,Rg vel tartják ma is a piacot...de azzal rendesen,közel +3% ban! :D
Molly + Oti csapnivaló,Rg vel tartják ma is a piacot...de azzal rendesen,közel +3% ban! :D
Hullámvasút újratöltve
Továbbra is idegesen reagáljuk le a tengerentúli piacokat, így maradhat az ideges, csapkodásokkal teletűzdelt kereskedés a pesti börzén. BUX, OTP, Mol technikai elemzés szerdára.
BUX napi/60 perces:
Pánikos nyitás majd kapkodás a nap végére, de a reggel nyílt rés megmaradt. Amennyiben a tegnapi dojira nem jön felfelé megerősítés legfeljebb két napon belül, akkor további esésre, jobb esetben oldalazásra számíthatunk. 60 percesen még bőven az eső trendben vagyunk, így ezen belül az emelkedési kísérletek könnyen kudarcba fulladhatnak. A romló hangulat miatt tovább csúszhatunk lefelé. Ilyen környezetben a kispapírokkal nem érdemes foglalkozni long oldalon és nem érdemes találgatni az aljukat.
A három hetes lemorzsolódásból sikerült megfogni a piacot a múlt héten. Mindkét irányban korlátozott az elmozdulás, ezért oldalazásba fordulhat a piac. Szintek: 20 400, 21 300-21 500, 22 400, 23 000, rés, 23 900-24 000.
Örök optimistaként ezé vettem.
Ha lefordul akkor annyi. Követem. o)
Napos MA200 körül forog minden papír. Lehet h az lesz a döntő, h elesik e v nem. Ezt kell kivárni. Addig rángatózás lesz szerintem.
Habiztam a nyitóban eladáson, de nem aztán az érzésem szerinti gödör környékén - 855-900 nál rávettem és megdupláztam a kontik számát.
Legap elvitte a tegnapi nyerőmet.
Tanulság: ebben a világban mindent zsebre kell vágni amíg lehet.
Túl sok kút van üzemben, bármék robbanhat.
Amíg tököltem hogy shortba fordulok addig már a gödörben volt, és nem láttam értelmét 850 körűl fordulni, inkább kármenteni.
Ajjaj, ha ilyent csináltál akkor tényleg felnéz ma 22400-ig.... amilyen jól el tudod kapni a ritmust..
Oldalt írja helyesen! Fönt azt az árat látod, ahol a függőleges sárga vonal van!
Közben 56-os forradalmat csináltam eladtam a longokat és shorba fordultam!
Vicces Mátyás! :)))
A gyógyszer hatása alatt táncolók (RICHTER) 40000 forint alatt pöröghetnek, de 1000- 1500 forinttal magasabb gyógyszert már ne váltsanak ki. :)))
Az jó magos! :) Én 22600-on nyitnék rá shortot, addig pihi.
Nagyon medvés ez a rángatózás minden piacon.
Köszi.
én 21888on láttam a képeden 200at.
A leszorító fölé nem várnám.
Ma várható adatok:
HU 09:00 KSH külkereskedelmi mérleg (részletes, végleges), március, előző: 653,1 M EUR
CH 09:15 Svájci kiskereskedelmi forgalom, év/év, április, előző: 4,5%, várt: 3,7%
TH 09:30 Thaiföldi kamatdöntés bejelentése (BoT), jelenleg: 1,25%
GB 10:30 Magánszemélyek hitelfelvétele, hó/hó, április, előző: 0,3 mrd GBP, várt: 0,3 mrd GBP
GB 10:30 Jóváhagyott jelzáloghitel kérelmek száma, ezer db, előző hét, előző: 48,9 ezer db, várt: 49,2 ezer db
EZ 11:00 Eurozóna termelői árak (PPI), év/év, április, előző: 0,9%, várt: 2,5%
[b]US 16:00 Folyamatban lévő lakásértékesítések, hó/hó, április, előző: 5,3%, várt: 5,0%
US 20:00 után gépjármű értékesítések alakulása, millió db, május, előző: 11,2 millió db, várt: 11,4 millió db[/b]
US 22:30 API olajkészlet adatok, előző hét
Ázsiai körkép:
Az ázsiai piacok második napja mutatnak csökkenést, a japán Nikkei225 index 1,1%-kal, a Sanghai Composite index 1,5%-kal mozog lejjebb. A jen árfolyama is gyengült, azután, hogy a japán miniszterelnök két hónappal a választások előtt bejelentette lemondását.
A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)
A csillagszemű juhász
Egyszer a Burkus Király (Orbán Viktor) kihirdette az országában, ha eltüsszenti magát, mindenki mondja azt, hogy adj isten egészségére. Mindenki így is tett, kivéve a csillagszemű juhász nem (Simor András), aki nem volt hajlandó ezt mondani. Mérges lett a Burkus Király, válogatott megpróbáltatásoknak vetette alá a juhászt, de az továbbra sem volt hajlandó azt mondani, hogy adj isten egészségére. „ Tíz halál, száz halál semmit sem használt neki „Azt mondta erre a király, neked adom a lányom (MNB) ha egyszer mondod, hogy adjon isten egészségére. Mikor megtartották a lakodalmat, a király hatalmasat tüsszentett, mire a juhász: Adjon isten egészségére…
Reméljük a mese valósággá válik, hiszen mi kell a birkáknak? Szép, dúsan növő zöld fű, semmi más.
A devizapiacon továbbra is járják a kállai kettőst az EUR/USD fronton, kérdés a legény (spekulánsok) vagy a menyecske (ECB) fárad el előbb a tánc közben.
Az EUR/HUF és az USD/HUF párok a lassú tánc tanfolyamra iratkoztak be, az első óra tananyaga egyet előre, egyet hátra.
A hazai részvénypiacon nagy változás nincs. OTP 5000-5350 forint között felkérendő táncpartner, de ha a gramofon 57000-5900-as fordulattal szól, vége lehet a táncnak.
Az olajos táncot kedvelők (MOL) 17000 Ft alatti slágerek hallatán kapcsolódjanak bele a körtáncba, és 18000 körül tisztítsák meg csizmájukat a ráragadt olajtól.
A gyógyszer hatása alatt táncolók (RICHTER) 40000 forint alatt pöröghetnek, de 1000- 1500 forinttal magasabb gyógyszert már ne váltsanak ki.
Az alternatív táncokat kedvelőknek a FOTEX, a PANNERGY lehet táncpartner.
Hogy az eső eurójában kárt ne tegyen, esernyője az OTP eurós kötvénye legyen.
Az izomláz legyen Önökkel. Óvatos és sikeres kereskedést!
Ziegler Mátyás
Technikai elemzés (Elemzőnk véleménye)
BUX
Nagyításhoz kattintson a képre...
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX_0602.jpg
A 200 napos mozgóátlagot nem tudja elengedni az index, a tegnapi sírkő doji gyertya alapján ma óvatos emelkedést lehet valószínűsíteni, így a 22000-es árfolyam lehet mára az elérendő cél.
BUX1012
Nagyításhoz kattintson a képre...
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX1012_0602.jpg
A 200 napos mozgóátlag fogta meg az indexet. Amennyiben ma sikerül átvinni, úgy legalább 22310-ig emelkedhet rést betölteni. Ha még marad benne erő, akkor a 22600-as szintet is elérheti. Ellenkező esetben 21800-ig csökkenhet vissza az árfolyam.
Nem tudnak mit ellőni már,lassan elfogy a puskapor.Eur/usd már nem piszkálják ,most piszkálják a fontot.Még eggy két döfés és nemfognak tudni mit csinálni,hatyú halálát játszák.
Tegnapi nap fordítottja lesz!
22500-felvárom
22400-eladáson vagyok!
ahogy mondom. :)
eddig egy évig hallgattál mint a hal, most meg a legtöbbet szólók között vagy pár nap alatt, zabásnak mondod miket kéne, hogy kéne, ez volt furi..
futik + európa valami masszív roborálót kapott..
átragadt ránk is..
remélem a lendület átmeneti..