Te mondtad, hogy hosszútávon short....akkor meg mit ugrálsz? :-))
Te mondtad, hogy hosszútávon short....akkor meg mit ugrálsz? :-))
Hogy USAt estére beverték, utólag könnyű okosnak lenni!
11h-tól long volt ma a piac, majdnem a minimumon vettem ma! Persze ez is csak utólag derült ki!
Ha ma zártam volna minden longot akkor 170 pluszt tehettem volna zsebre! Erre holnap megint csak a ****omat verhetem!
Holnap megduplázom a pakkot, nem gondoltam ma így beverik, de ez van. Utólag vagyok Én is bátor pozi nyitó, de sajnos hazai piacon ez nehezen kivitelezhető.
Úgy tekintek a mai longnyerőre mintha shorttal kerestem volna,így rendben lesz a lelkem...200napos visszateszt szinte mindenhol megvolt,nem sikerült fölékeveredni így a tovább le a menü,de ez most így olyan kézenfekvő hogy el sem merem hinni,nemhogy megjátszani :D
Sajnálom! :( Nekem nem megy a long...nem tudom tartani, ezért shortolok tovább! :)
Én csak két dolgot szeretnék.
Ricsi indijét és Zabás pozi irányát.
Akkor Ricsi indijén nyitnék pozit Zabással ellentétes irányba...
szerintem holnap gappal fel. Innen szép nyerni a faktornak.. :DDDD
én szokásomhoz híven megint szívok!!!
Komolyan, lassan elkezdek azon gondolkodni, hogy nem e ebből kéne megélnem!
hányós smile!
Van 22050-ről de van 21670-ről is...ezért a nyitó a kettő között lesz! :)
Olvastam, de én se mertem beleadni záróba... Gondoltam reggeli gap up után beleadok, de nem sok esély van rá.... Jelenleg.... Hambisok ezt is elrontották...
Esős idő van mindenhol....gratula aki ma 22e felett nyitott shortot,és dorgálás magamnak aki 22,2e-ről visszavonta :D
Nem volt semmi értelmes magyarázata annak sem, hogy reggel ekkorát essünk és annak se, hogy délután ilyen idegbeteg emelkedés legyen... érdekes na, de már volt példa ennél csúnyább dolgokra is...
Most nincs pozim, de sokkal jobban hajlok az esés megjátszására jelenleg akár hosszabb távon is... Csak nem bírok a véremmel és olyan nehéz a jó pozit megtartani...
detto korán zártam shortot, majd longot...
Inkább a második:) Úgyis készül a második transzport.... Tervben...
Amúgy jó elképzelesem volt ma, csak magamra vagyok dühös, teljesen türemetlen voltam és ezért cummantottam...
dühi topik, de ha gondolod, hogy fizetős pszihiáter kell, akkor megadom számlaszámom, vagy pálinka :D:D
Semmi különös, egyszerűen követhetetlen. Reggel dobtam a shortom 22058-on és még fordítottam is a rés betöltése reményébe, aztán 780-on röpültem, aztán 715-ön belevettem és a végén a szűk stop 22 K-n ismét röptetett. Kiszámoltam a brokik semmi kockázat nélkül rajtam szépen kerestek, de itt ez az idegbetegség már az agyamra megy az biztos.... pfff
Valaki adja már meg egy normális tőzsde pchihológus telefonszámát, mert kezdek berosálni...
köszönöm a kimerítő válaszokat, gondoltam volt valami ország bedőlés, majd délutánra kiderült, h csak rémhír volt :)
szóval csak a szokásos klimaxos üzemmód