Reggel a -1,5% futik,délután a 0 fölé cibált futi! :D
Reggel a -1,5% futik,délután a 0 fölé cibált futi! :D
Erre több millió őrült tudna csak válaszolni. Végighalgatni, egy emberöltő.Ha meg egyszerre szólalnának meg, mit értenénk belőle?! A kivételes szerencsések meg röhögnek a markukba, az a lényeg :-)
sziasztok
valaki felvilágosítana 2 mondatban, h mi volt a reggeli zutty és a délutáni feltámadás oka?
hmmm, egyszer alacsony 22K alatt a hati, egyszer magas...
Én sem igazodom ki rajtatok:))
Én attól rettegek hogy úgy fogom végiglongolni az esést mint shortolni az emelkedést,nem gondoltam reggel hogy bevágnak bennünket ennyire,így shortot sem nyitottam,700nál belevettem próba cseresznye alapon,800nál megdupláztam és vártam a futifellövést vagy stopkiütést :D Ma az előbbi jött,de most már úgy érzem hogy ilyen magasságban ajándék a longpénz,így megköszönöm a illetékeseknek!
o)
Az az igazság, hogy annyira longra jár az agyam, hogy shortolni alíg bírok. Mintha rückwercbe kéne menni a lóval.
A ma reggeli fix shortra is longgal űltem aztán amikor reménytelen volt fordultam, - naná a buxli is-, vártam aztán újra fordultam, naná megint fordult a ló alattam.
A végére csak egyenesbe jöttem és a napi tervem bőven bejött, de mindíg bajom van a shorttal.
hiba van a mátrixban bazzz kétségek között, álmatlanul forgolódom:))
régi megfigyelésem:
Ha esik az eső, akkor a tőzsde is esik.
Egész április májusban esett és rossz időt mondanak júniusra is!
Eszetekbe ne jusson eldobni a shortot olcsón , akarom mondani drágán! :)
Na amcsik már pályán vannak! Mondtam, hogy ez a felhúzás csak arra lesz jó, hogy néhány hivővel elhitessék amit látni akar...
Majdnem pont ezeket soroltam az asszonynak amikor dilemmáztam: dobjam vagy tartsam.
Aztán mondom csak nincs mindennap egy olajkút robbanás, egy árvíz egy háború meg mittomén, aztán megtartottam. Nem tom jó volt-é a döntés, de hát maj' holnap reggel okosabbak leszünk.
:) nem is volt annyi ősz fiatal, mint most :))
megnéztem megint ezt az 1929 -es válságról szóló filmet :
Voltak akkoriban már ilyen automata tőzsdei real -time kinyomtató terminálok, amik szerte az országban el voltak helyezve...
de a fekete pénteki napon a zárás után 5 órával tudta csak kinyomtatni az összes árat a gép, mert annyira le volt maradva :D
mint manapság a portfolio online..amikor 16:40 kor írja ki a hatinak a záró árát mert nem bírja követni :D
29-33 meg telo se :) Választhatsz:))
Ja, csak mire elerted a brokert, addigra buktad a fel vagyonod mondjuk egy orosz valsag alatt. Mondjuk akkor nekem meg nem sok kozom volt a tozsdehez, de voltak tanitoim. :)
pont arra gondoltam én is hogy a mai világunkban amikor ilyen gyorsan áramlanak a hírek, meg képek....
és ugyebár rossz az időjárás, hurrikánok, viharok, olajkutak robbannak fel..bármikor kitörhet egy helyi háború...merényletek, stb...
bankok mennek csődbe, országok adósodnak el, mennek csődbe.
csak rossz hírek vannak a tévében, tehát a short sokkal jobb lehet mint a long, mert esni könnyebben esik a tőzsde, könnyebb meglovagolni.( bár nem mindig: lásd BUX)
Ha nem ugar-bugrálna össze-vissza akkor a tegnapi poziba sem ragadtam volna be ma!
azért napon túl csak matgab miatt longoltam, de átkúrt a gonosz:)) Én nem nyitnék hatiban ilyen pozit, bmikor jöhet egy összeomlás, aztán meglepi...
Erre számítok én is ezért is longolgatok, hogy a nagy beeesésre sokat tudjak majd adni! Céláram egyértelmű 3120 :)