Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: hl

#259309 Csokigyáros Előzmény: #259303

maradjunk annyiban, ha az itthoni helyzetet tükrözné a buxi, akkor most 10k alatt lennénk...

a kérdés az lenne mennyivel alatta... :)

#259308 BudFox Előzmény: #259303

ez a globalizáció gondolom..minden összefügg mindennel.

egyrészről jó...sokszor meg nagyon rossz.

#259306 Kissherceg Előzmény: #259302

nem volt ilyen pszihopata az tuti, de az elmúlt 80évben sem... Az a szitu, hogy a külföldiek részarány 72%, friss adat, tegnap mondták. :) Sztm hosszútávon vagyis több hetes szinten, mindegy milyenek ezek a felhúzások, az út megvan írva, így is úgyis oda jut.Én mondom csak arra várok, hogy a következő komolyabb több hetes felhúzás meddig tart és utána hogy omlik össze. Aztán viszont allin, realtime lemondás és elfelejteni a belépési kódot, hogy véletlen se zárjak pozit :)

#259305 BudFox Előzmény: #259297

Hát igen..ragaszkodom a pozíciómhoz..főleg ehhez a maihoz is : tegnap ugyebár lagymatag kereskedés ment..én meg nyitottam shortot 22365 -ön, 22465 ön....aztán úgy gondoltam hogy ezt csak úgy kín keservesen felrángatták, ráadtam mindent amit csak lehet...

ma látom reggel a Futureseket : SP -0.5 ön van...ez be is jött 800 pont esés nem piskóta :D

de fél óra alatt megint elveszítettük a teljes napi esést...amit végig izgultunk..ez a szánalmas.

Ez nem normális

mondjuk USA már ment le fél százalékot..amik holnap már 100 pont esést mutat (na)

#259303 Profi_now Előzmény: #259302

Ez érvényes visszafelé is.

Ömlik az olaj a mexikói öbölben, nálunk megzuhan minden.

Mintha lenne köze hozzá.

#259302 BudFox Előzmény: #259296

én azt unom már hogy ilyen , hazánknak semmit mondó adatok miatt felhúzzák a piacot...most őszintén...az hogy kinnt növekedik a rendelés állomány, vagy a lakáseladások száma, minket mit befolyásol ? Felmegy tán a Konzum tőle ? nem...OTP az felmegy...pedig nem hiteleznek USA -ban..nevetséges.

Ilyen nagy öregeket, vagy olyanokat kéne megkérdezni , hogy a 90' -es évek közepén milyen volt a kereskedés..vagy stb...biztos nem olyan ideges, mint manapság.

#259301 Kissherceg Előzmény: #259297

ősszel lesz a premier... Jaja Bud papa konok ember. Amilyen konok longos volt, olyan konok shortos lett. Én a sütik miatt is bírom, meg egyebek, de hagyjuk mert elpirul és beképzelt lesz:))

#259297 kelvin Előzmény: #259296

Kb azért bírom Budot, hogy ragaszkodik mindig a pozijához. Irigylem érte.

Budról jut eszembe jöhetne már a money never sleep kishazánkba is

#259292 BudFox Előzmény: #259291

igen..úgylátom kinnt már küzdenek is vele rendesen...remélem estére visszazuhannak..ha már emelkedéskor annyi szabályt áthágtak, akkor zuhanáskor is hágjanak át szabályokat és essenek tovább.

#259291 Waszeitung Előzmény: #259286

Csak jó volt az alsó piros vonal vmire :D

200 napos fölé azért nem sikerült keveredni,ez kinn is problémát okozhat...

#259289 kelvin Előzmény: #259287

Nálam is, de legalább Te értetted a poént, bár lehet ezt a humor topikba kellett volna tennem. :-D

Bár ott is van hozzászólásom, NÉZZÉTEK én szakadtam a röhögéstől!!!

#259283 kelvin Előzmény: #259275

nem de most jó lett volna esésben nem volt shortom legalább emelkedésből keressek valamennyit

A hónapban még nem plusszos a számlám :-D Sok szájjat kell etetnem XD

#259281 akpo7 Előzmény: #259265

Vinni a longot biztos nem mertem volna, viszont van 22K-rol short, ami miatt most faj egy kicsit mindenem. Meglatjuk, melyik lesz a jo. Kicsi MOLt azert vettem fedezni legalabb, ha mar az OTPt a gyokszi agyammal kivagtam 530-on.

#259279 BudFox Előzmény: #259267

én is igy voltam ezzel..nem vártam ekkora esés napközben...most meg nézek ki a fejemből hogy mire húzták igy fel ?

azért túlzás hogy ezek az USA adatok igy megmozgassanak bennünket...nincsenek is gazdaságunkra hatással semmiféle képpen.