maradjunk annyiban, ha az itthoni helyzetet tükrözné a buxi, akkor most 10k alatt lennénk...
a kérdés az lenne mennyivel alatta... :)
maradjunk annyiban, ha az itthoni helyzetet tükrözné a buxi, akkor most 10k alatt lennénk...
a kérdés az lenne mennyivel alatta... :)
ez a globalizáció gondolom..minden összefügg mindennel.
egyrészről jó...sokszor meg nagyon rossz.
nem volt ilyen pszihopata az tuti, de az elmúlt 80évben sem... Az a szitu, hogy a külföldiek részarány 72%, friss adat, tegnap mondták. :) Sztm hosszútávon vagyis több hetes szinten, mindegy milyenek ezek a felhúzások, az út megvan írva, így is úgyis oda jut.Én mondom csak arra várok, hogy a következő komolyabb több hetes felhúzás meddig tart és utána hogy omlik össze. Aztán viszont allin, realtime lemondás és elfelejteni a belépési kódot, hogy véletlen se zárjak pozit :)
Hát igen..ragaszkodom a pozíciómhoz..főleg ehhez a maihoz is : tegnap ugyebár lagymatag kereskedés ment..én meg nyitottam shortot 22365 -ön, 22465 ön....aztán úgy gondoltam hogy ezt csak úgy kín keservesen felrángatták, ráadtam mindent amit csak lehet...
ma látom reggel a Futureseket : SP -0.5 ön van...ez be is jött 800 pont esés nem piskóta :D
de fél óra alatt megint elveszítettük a teljes napi esést...amit végig izgultunk..ez a szánalmas.
Ez nem normális
mondjuk USA már ment le fél százalékot..amik holnap már 100 pont esést mutat (na)
Ez érvényes visszafelé is.
Ömlik az olaj a mexikói öbölben, nálunk megzuhan minden.
Mintha lenne köze hozzá.
én azt unom már hogy ilyen , hazánknak semmit mondó adatok miatt felhúzzák a piacot...most őszintén...az hogy kinnt növekedik a rendelés állomány, vagy a lakáseladások száma, minket mit befolyásol ? Felmegy tán a Konzum tőle ? nem...OTP az felmegy...pedig nem hiteleznek USA -ban..nevetséges.
Ilyen nagy öregeket, vagy olyanokat kéne megkérdezni , hogy a 90' -es évek közepén milyen volt a kereskedés..vagy stb...biztos nem olyan ideges, mint manapság.
ősszel lesz a premier... Jaja Bud papa konok ember. Amilyen konok longos volt, olyan konok shortos lett. Én a sütik miatt is bírom, meg egyebek, de hagyjuk mert elpirul és beképzelt lesz:))
Kb azért bírom Budot, hogy ragaszkodik mindig a pozijához. Irigylem érte.
Budról jut eszembe jöhetne már a money never sleep kishazánkba is
sztm leginkább a Budfox szabályt hágták át, a tilos emelkednit :D
Azért adtam el a felét!
Remélem holnap 600-on tudom dobni a másik felét!
igen..úgylátom kinnt már küzdenek is vele rendesen...remélem estére visszazuhannak..ha már emelkedéskor annyi szabályt áthágtak, akkor zuhanáskor is hágjanak át szabályokat és essenek tovább.
Csak jó volt az alsó piros vonal vmire :D
200 napos fölé azért nem sikerült keveredni,ez kinn is problémát okozhat...
Nálam is, de legalább Te értetted a poént, bár lehet ezt a humor topikba kellett volna tennem. :-D
Bár ott is van hozzászólásom, NÉZZÉTEK én szakadtam a röhögéstől!!!
nem de most jó lett volna esésben nem volt shortom legalább emelkedésből keressek valamennyit
A hónapban még nem plusszos a számlám :-D Sok szájjat kell etetnem XD
Vinni a longot biztos nem mertem volna, viszont van 22K-rol short, ami miatt most faj egy kicsit mindenem. Meglatjuk, melyik lesz a jo. Kicsi MOLt azert vettem fedezni legalabb, ha mar az OTPt a gyokszi agyammal kivagtam 530-on.
én is igy voltam ezzel..nem vártam ekkora esés napközben...most meg nézek ki a fejemből hogy mire húzták igy fel ?
azért túlzás hogy ezek az USA adatok igy megmozgassanak bennünket...nincsenek is gazdaságunkra hatással semmiféle képpen.
neked mindig gyerek nap kell:)) keveset hoztam ki az scből, de ez van... legközelebb.:)