Maradjunk annyiban, hogy nem jószívűség, hanem hülyeség volt részemről.:D
Maradjunk annyiban, hogy nem jószívűség, hanem hülyeség volt részemről.:D
Ez a nagy kérdés. Szerintem nem sokan tudják. Egy biztos Én nem vagyok a tudorok között sajna.
EURUSD-ben tudtommal elég sok put opció van 1,2-es lehívással. Érdekesek lesznek az opció lejárat körüli napok.
:))
Darálós volt a mai nap. Pár traedert biztos kivégeztek. A City-ben pedig vihognak a markukba.
Túl hamar zártam az EURUSD és EURJPY longokat, nekik adtam 4K USD-t a fenébe is.
Köszi. Hátha zárul a tegnapi long is ha a short reggel kicsi nyerőben zárult. Du meg megvolt végig..
Indulóban vagyok nem jelentkeznék vissza. Stooq nem megy. Tud valaki egy eurcad árfolyamot mondani?
Nyomtam rá egy shortot rövidre (gbpusd).
Kicsit off. Délelőtt az olajcertin gondolkodtam, hülyére kerestem volna vele magam. De ha meglépem biztos kiütik...
Hogy is van a dal?
"Vps az az isten, kinek ereje van de szárnya nincsen.."
:DDDDD
Bár eurusd long stop nullában zárt, az eurcad esetében nem volt visszaesés, szépen végig követte.
Economic data (US): ISM Manufacturing (MAY) out at 59.7 vs. 59.0 expected and 60.4 prior. ISM Prices Paid (MAY) out at 77.5 vs. 72.0 expected and 78.0 prior. Construction Spending MoM (APR) out at 2.7% vs. 0.1% expected and 0.4% prior.
Ez már erőfitogtatás inkább, persze a cél a minél több profit.