ja:D ebből gazdagszom meg:)) nem is lesz durrcis vagyok:)
ja:D ebből gazdagszom meg:)) nem is lesz durrcis vagyok:)
Főnök! Nagyon optimista ma! :)
Megvan még az 1K long? ez teszi?? ;-D
és még elemzés sincs.. kedd van :)
Forint gyengült két froncsit pár perc alatt.
Német vezető lemondott valaki. Spanyolok is shortot tiltanának, spanyol leminősítés, hétvégi usa bankcsőd. Itthoni magas infláció, gyorsulási index lassulás.. CDS-ünk 60bázispont fel.
micsoda drámákat festetek le egy kis mínuszra:))
SP futures nagy minuszban :D na mennem kell....ez elég shortosnak tűnik ma... :-)
Igen néztem én is, sőt már tegnap behúztam, ha arra menne tudjam mi van :)
csak arra már nem tértem ki, mert tele lehet rajzolni a fórumot :)
de jogos a felvetés
szerk: daxban volt egy nyitó zutty..
valszeg nálunk is nyitó zutty, onnan felkapaszkodás.. tippként
hogy szól az ismert operett:
"Hajmási Péter, Hajmási Pál a barométer .............. :DDDDDD
le vagyunk maradva... van mit behoznunk...
off..
sok aszályos év után rávettem magam a programozott öntözés kiépítéséhez április elején,
kipróbálni még nem tudtam... :(
on...
nah alakulnak végre a dolgok,ma lessz amerika csak megindulunk mostmár lefelé komolyabban.
Ezzel a zászlóval csak 1 a baj, hogy nem zászló, hanem csak egy Szimmetrikus Emelkedő Háromszög
célára pedig: ~22700
De létezik TA-ban Árbocszalag is am az eredeti rajzomnak és céláramnak megfelel.
minden elismerésem a tiétek...de a realitás az 10 trédből nem tudtok nyereséggel lezárni..8at..de még 6ot sem a görbéitek alapján..főleg nem a görbéitek szintjein..
hobbynak jó de a nagy nyereséghez kevés a TA..
Óráson is nézted?
Gyönyörű zászlócska lehet belőle 2 célár bejelölve:
Meg fel lehet rakni egy támaszvonalat is (feketével jelőlve), amire ma ráült bux.
Minden lehet, de rajzoltam neked egy másik rajzot is, mert szeretsz chartokat nézegetni, meg jóslatokat olvasni :)
szép ez a grafikon..remélem ehhez tartjuk magunkat :D
reggel még Zabás kiszórja gyorsan a longjait..aztán uccu lefele :D
Mivel mostanában nem szeretek másnapra pozit tartogatni, ezért kicsit sajnálom, hogy nem tudtam záróban eladni! 500 felett volt 2 nagyobb pakk ezért is reménykedtem a 499-es eladási áramban.
De egyenlőre semmi sincs veszve az órás trendet még nem tudta szignifikánsan törni, ezért tovább várom 23K környékére:
www.imagebam.com/image/79360c82719138
Én is el vagyok maradva, Amibrokerem 3napja nem lett betőltve, azt újra fel kell majd töltenem.
Most csak bux markersem van, meg fx.
Markersben napira ránéztem és azt látom, hogy a csökkenő csatitető alatt vannak csak ilyen fehér dojikat..
képen bejelőlve..
Volt egy pár napos emelkedő gyertya, amiből egy kicsit kiléptünk..
holnap meglátjuk a folytatást, én lefele várnám chart alapján: