Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#258624 Hathor Előzmény: #258606

És USA, DAX most kezd el esni, megvárta a zárónkat.

Herceg: a pénteken megigért elemzést nem látom!

Kelvin: Csütörtökön quaestor ,-)

Bud: kitartás!

#258622 BudFox Előzmény: #258619

hát ez szent igaz...USA nélkül fabatkát sem ér a magyar piac...olyan lenne mint a szlovák tőzsde kb.. a SET..nagy NULLa

#258621 kelvin Előzmény: #258619

Ha ma nem vesztettél sokat, akkor majd holnap. :-D

Ilyen a BUX mostanában. Egyik nap/héten ad, a következő nap/héten elveszi dupláját.

Csütörtökön kereskedem leghamarabb, addig dolgom van. Azért 23k fölé tettem, megbízásokat sávosan. Hogy ne nézzetek hülyének, a csökkenő csati teteje kb ott van 23100-300 körül.

Léptem

sziasztok

#258616 BudFox Előzmény: #258604

tudom...de csak igy lehet sok pénzt keresni ha pozícióba vagy. magyar piac csak Gap -el tud menni.

talán bejön.. meglátjuk.

Ezt a felkunkort a végér…

#258613 Kezdő

Ezt a felkunkort a végére... Vajon mi indokolhatta ezt?

#258606 Zabás Előzmény: #258605

a fenébe 500-ra tettem a ma vett 360-as pakkomat :(

Vihetem át holnapra, nem szívesen!

#258605 Robag Előzmény: #258604

:) jó a versike...

Egyébként szerintem nem árazunk mi itt semmit, csak tologatjuk a hatit +/- nullába, hogy teljen az idő.

#258604 kelvin Előzmény: #258600

Sziasztok!

Benéztem kicsit.

BUD: Ekkora forgalom mellett sztem nagyban ráadni butaság. Holnap amcsik csinálnak kicsi pluszt a várt - helyett elszállunk. Vsz holnapi esést árazzuk!

Egyébként KT is kicsi,

egyetlen eső papper meg ricsi.

Gondold meg micsi,

Mert a kockázat hozam sem kicsi.

(Bocs fáradt vok!)

;-)

#258584 akpo7 Előzmény: #258577

Gyakorlatilag bearaztuk a penteki lekotessel a nagyobb USA esest pentekre. A nagy eses nem kovetkezett be penteken odakinn (-1% nekem nem az), tehat a reggeli panik elmaradt itthon. A BUX igy konnyen megkapaszkodott 400 kornyeken.

Egyebkent ilyen illikvid pejacon sztem felesleges belekotni, mert ugyis az ellenkezo iranyba ugrik 100 pontot. En varok holnapig.

#258577 BudFox Előzmény: #258572

még ráadtam most picit...

az USA záró pénteken elég lennt volt..az szerint 22100 on kéne lennünk, plusz futi. tehát kb. 22200 on maximum..erre megint 270 ponttal túl vagyunk USA -an..nevetséges.

#258572 BudFox Előzmény: #258569

hát persze :D ész nélkül húzni kell felfelé, igy reális..

USA, SP futures is hova a fenébe megy mikor nyitva se lesznek... nullán kéne hogy álljon..hisz ma semmit se csinálnak.

akkora mutyi ez az egész tőzsde már hogy nemigaz...de még ez se lenne baj..csak legalább kicsit kiszámíthatóbb lenne.

#258552 BudFox Előzmény: #258547

Most röhögni fogsz, de a Néger Fagyi nálam is ki van írva ::-))) :D

egy a "megfagyós" csokiöntetet jelenti. Étcsokoládé fel van melegítve, és amikor ráöntöm a csokira azonnal ráfagy..ez a néger fagyi :-))