én is shortolgatok - longolgatok...de csak ilyen 2 -k -kal....ez már a 3. pakk máma :D fagyipénzt megkeresem..ha már fagyizni úgysem jön ma senki.
én is shortolgatok - longolgatok...de csak ilyen 2 -k -kal....ez már a 3. pakk máma :D fagyipénzt megkeresem..ha már fagyizni úgysem jön ma senki.
pontosan!
HA $ valóban fordul akkor egy ideig adhat egy kis lendületet felfelé a BUX-nak is!
EKB az rendesen betehet a piacnak a likviditás csökkentésével, de előtte akár meg is húzhatják a piacokat!
ezért csak óvatosan is vásároltam 1/3 pakkot!
Blogomból is láthatod, igencsak pesszimista a BUX-ról alkotott véleményem!
Akár honnan néztem mindenhonnan a lefele irány jött ki! 1 poitív szenáriót tudtam csak róla alkotni!
Azóta bővítettem is a blogot pár képpel!
Ebben azért nem értek egyet a TA-ban látszik és az a a lényeg!
TA-ban nincsenek megkülönböztetve a napok/árszintek ugyanis pár hét/hónap múlva úgy sem látszik/tudod, hogy mi volt akkor/ekkor!
SnP futi meg nem a mai nap alapján alakúlt ki a ford-fej váll! USA topikban bent van a képe 1130-40-es célárral.
Hosszútávon mindenképpen, de SNP-ben a ford fej váll még nem bukott el, így rövidre long! 23K és egy kicsit fölé várom a héten! A képen is ez látszik szerintem!
Ez a kép magáért beszél:
http://www.imagebam.com/image/f74f3c82668090
ezzel együtt:
h20-as a trenddel együtt kúszik felfelé!
2,34 a KT! szuper! Remélem most nem fogom elkapkodni és termel egy kis zsetont ez a hét!
Persze most nem lesz SC míg nekem longom van! :)
én 270-re álltam /venni/, de nem kellettem a kutyának sem :(
én még 450 körül ráadtam nemrég..kár hogy nem full tőkével...mindegy..ráadunk ha esik.
De előtte megrángatták,két bux barmát napi maxra húzták,utána engedték el a kezüket hogy shortost kivágják,longos megijesszék,írtam is jókívánságot az elkövetőknek...
Az IMF-el való hadakozás külön utakra viheti a BUX-ot.
ezek elmebetegek...de nem baj, hát akkor ma sem esünk, majd holnap
Kivéve amikor szépen tudunk esni magunkban is. :)
Azért pénteken is eleresztették a végén.
De ma nem várok én sem semmi extrát, ki is hagyom. :)