Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

A Jobbik az óvodában politizál

#258571 Netmaster

http://piroslapok.blog.hu/2010/05/31/botrany_a_jobbik_az_ovodaban_politizal

"A komoly felháborodást keltő óvodai politizálás ürügyét az igazgató kiválasztási folyamat adta. A szombathelyi Weöres Sándor Óvoda intézményvezetői pályázatára két pályázat érkezett, az egyik jelentkező a jelenlegi vezető, Hencseiné Kondics Edit volt, a másik egy új pályázó, Horváth Béláné.

Az oktatási bizottság meghallgatásán az új jelölt kapta meg a többséget. A nyugat.hu értesülése szerint a friss jelölt élvezte a Fidesz politikai bizalmát erre a nemzetstratégiai fontosságú intézmény élére. Amúgy a bizottsági meghallgatással nem dől el semmi, mert az igazi döntés a képviselő testület kezében van.

A furmányos helyi Jobbik itt látott kapcsolódási pontot óvodai politika csinálásban. Persze ezt nem úgy tette, hogy kiált az intézmény elé, és Jobbik fejléces íven kérte a korábbi igazgató mellett a szülök támogató személyes adatait. Magát elrejtve a szülői munkaközösségnek álcázva vitte be a politikát az óvoda falai közé. Az állírás-gyűjtő lapokon, sem a Jobbik lógója és neve nem szerepelt. A szülök ezért jóhiszeműen írták alá az igazgató mellett az ívet. A nevűkkel úgy élt vissza a radikális puruttya párt, hogy az ívek mellé csatolt petícióra rábityesztete a pecsétjét ezzel azt a valótlan látszatót keltette, hogy az ő kezdeményezését mennyien támogatják."

"Az ügyben nem csak a Jobbik viselkedése volt elgondolkoztató. A megszólaló Marton Zsolt, a szombathelyi Fidesz politikusa elmondta: „Szakmai és nem politikai véleményre van szükség egy óvodavezetői pályázatnál”. Majd a szakmai kalapács személyében tündöklő Marton frakcióvezető úr a zárt ülés előtt telefonon felhívta, a bizottsági ülésen a Fidesz által támogatott Horváth Bélánét, hogy az óvodában folyó nyugodt „szakmai, pedagógiai munka” folytatása érdekében vonja vissza a pályázatát, amit a jelölt meg is tett, és erről tájékoztatta a képviselőket és a polgármestert is."

"Tuti honlap mutyi"

#258564 Netmaster

Ugyebár vannak a frissiben OMG-sított kormányzati honlapok...

"Ügyes. Így kell eladni jó "gerillás" módszerrel azt, hogy valaki két nappal a kormányalakítás után már meg is kezdte a zsírosabb falatok kimérését a nagy közös kondérból.

Ha mindez nem más, mint egy rossz vicc, akkor semmit nem szóltam.

Ám ha nem vicc, hanem a pár hete tapasztalható forradalmi hevület online manifesztációja, akkor szeretném tudni, kik azok, akik 125 darab működő kormányzati portál auditációjának, átalakításának, esetleg újrafejlesztésének a nemes feladatát megkapták."

http://maria.blog.hu/2010/05/31/vesszenek_a_honlapok

Botox volt reggel a kirá…

#258464 zeeh_

Botox volt reggel a királyin.

Azt mondta, hogy a módosító indítványaik elfogadásának eredményétől függ, hogy a Trianon emléknap szavazáson miként fognak szavazni.

Ezt lefordítom magyarra: nem fogják támogatni.

Szerencsére akkora többség van a Parlamentben, hogy a Fidesz + Jobbik szavazatokkal is 300 felett lesz az igenek száma, ők meg úgy szavaznak, ahogy akarnak, a kutyát nem fogja érdekelni.

Ja, az interjú fénypontja az volt, amikor a Székely himnuszt a bányász himnusszal állította párhuzamba, ahhoz hasonlította össze.

Mit is tartalmaznak részben a módosító indítványok?

- Legyen leírva, nincs területi revíziós igényünk Trianon miatt. Nocsak, tele lett a gatya a háttérben álló nagyhatalmaknál?

- A családi pótlék rendszere ne legyen megváltoztatva. Azaz, nyugodtan kerülje az iskolát a gyerek és dőljön a lóvé.

Eltűnt egy anya és kislá…

#258428 Wall street

Eltűnt egy anya és kislánya - olvasóink segítségét kérjük

Eltűnt a 24 éves kiskunhalasi Varga Boglárka, négyhónapos kislányával együtt pénteken.

A rendőrség tájékoztatása szerint otthonról babakocsival mentek el, 9 és 11 óra között még többen látták a városban, volt akivel hétfőre találkozót beszélt meg, de délután már telefonon nem lehetett elérni.

Ekkor a férje értesítette a rendőrséget, akik kihallgatták a rokonokat és az ismerősöket is, de sehol nem találják sem az édesanyát, sem pedig a kisbabát - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Nyikos Tamás a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség kéri, aki tud róluk valamit, hívja a 107-es segélyhívót, vagy a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságot.

(FH)

http://kuruc.info/r/2/60384/

Re: nincs cím

#258418 Wall street Előzmény: #258415

Csiszolódik ? már mint eltűnik ? Nem hiszem, ilyen szókimondó emberekre szükség van, aki nem szarozik, meg mondja úgy ahogy van és kiáll az igazáért !

#258415 hosszhuszár Előzmény: #258414

háát, nem tudom, de nem kint beszélném meg vele......ha már egyszer a választóim bejutattak a tisztelt házba, persze lehet, hogy akik bejutatták, pont ezért tették.....

minden esetre a 4. év végére ez a Zagyva gyerek, már nem lesz ilyen zagyva...........mert remélhetőleg csiszolódik...

#258414 Wall street Előzmény: #258408

A fideszesek röhögcséltek és ez nem tetszett neki, ez miatt volt ideges . Nem tudom, ha Te például ott beszélnél abban a mélyen tisztelt házban egy olyan dologról, ami nem csak számodra fontos, hanem legalább ugyanolyan fontos a pártodnak is egyaránt ( meg természetesen akik rád szavaztak ), mint neked és mondjuk a többi párt hülyére venne, meg nem venne komolyan, nem tudom Te miként reagálnál rá ! De hát mi emberek különbözőek vagyunk, nem vagyunk egyformák, de nem lehet tudni semmit ! A másik véleményem pedig az, hogy akik ott újságot olvasnak, meg alszanak, meg telefonálnak, kajánul vigyorognak miközben más pártból felszólalnak , úgy gondolom hogy ahhoz képest amit Zagyva mondott, hozzájuk képest semmi !!

#258405 Wall street Előzmény: #258403

Orbán : " Kettő hét alatt fogunk rendet tenni az ország olyan pontjain, amelyek ma még reménytelennek tűnnek "

Na, Én kíváncsi vagyok ,…

#258403 Wall street

Na, Én kíváncsi vagyok , hogy milyen lesz a helyzet két hét múlva, mert úgy tudom, hogy tagnaptól azaz a kormány alakítástól kell számolni a két hetet !

De lehet rosszul tudom .

#258389 filter Előzmény: #258387

Lemondhatnának róla.....hogy ezzel is csökkentsék a hiányt....

Legalább a szabadságmegváltásukról...mert ugye nem értek rá szabadságra menni...

#258388 Wall street Előzmény: #258385

Biztos valamelyik a Fideszből okot adott rá, hogy ilyen indulatosan szólogasson vissza. Nekem nem úgy tűnt, mintha nem lenne rá felkészülve, hogy akkor most ő fog következni, ő fog beszélni.