Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

Re: nincs cím

#271133 hosszhuszár Előzmény: #270913

Szia.

Aktiváltad a hálózatot?

A csatlakozás menüpont alatt.......

Hitelesító kódokat újra beütötted?

Én ennyit tudtam segíiteni,....

Hú, el is felejtetttem, …

#270913 Csusza

Hú, el is felejtetttem, hogy van ilyen topik is. Átmásolom a dumcsiból ide is, hátha valaki tudja a választ:

Van esetleg valakinek ötlete, hogy miért nem tud egy notebook felcsatlakozni a netre?

A modem jó (ez a gép ugyanarról megy), de a notebookkal nem talál kapcsolatot. (modemen az ethernet led csak villog, a gépen a helyi kapcsolatnál pedig aszongya, hogy "egy kábel nincs bedugva". (Ez persze hülyeség.)

Ma reggel indításkor a vindóz nyöszörgött, hogy súlyos hiba után állt helyre, ezután nem is látják egymást a modemmel.

Ethernet drivert újratelepítettem, nem változott semmi. Eszközkezelőben azt mutatja, hogy minden ok, bár érdekes módon, ha a drivert leszedem, akkor sem jelzi, hogy hiányzik.

Mit kell tenni ilyenkor? Kösz.

#265795 _pda_ Előzmény: #265759

mi a bajod az Acer 3G-vel, én is ilyet használok?

ki a szolgáltatód?

autópályán azért előfordul, h szakad a kapcsolat, de ez érthető is, mert a bázisok nem fednek le minden m2-t .

én az M3-on járok álltalában Debrecenig, ott elég türhető a szolgáltatás, pl hétfőn nem szakadtam le 1x sem

Akkor kérdezném Herceget…

#265759 Kezdő

Akkor kérdezném Herceget, hogy mi az a pimp?

#258267 Robag Előzmény: #258197

Vannak még rejtélyek. :)

Egyébként még egy ötletem támadt. Velem a touchpad-es laptopon gyakran előfordul, hogy gépelés közben a jobb hüvelykujjam véletlenül hozzáér a touchpad-hez, és elviszi a kurzort valahova. Mire felnézek a képernyőre, már a szöveg egész más részén egy szó közepébe beszúrva gépelek. Ha többször is hozzáértem, akkor különböző helyeken találom meg az utolsó mondatom foszlányait. :) Mondjuk ha ilyenkor az ablakon kívülre sikerül pöttyentenem a kurzort, akkor is elmegy a fókusz az ablakról, és gépelek a semmibe...

#258197 hosszhuszár Előzmény: #258080

Úgy néz ki, megjavult........

volt egy 1500-ös zsigulim, az is ilyen volt, nem záródott rendesen az ajtó, 1 hét múlva megjavult, magától....:)))

#258080 Robag Előzmény: #258008

Valami progi elviszi a fókuszodat az aktív ablakról.

Remélem nincs vírusod...

#258008 hosszhuszár Előzmény: #258002

most megfigyeltem, amikor nem veszi be a betűket, a képernyőn legfelül, ahol az aktuális oldal címét írja ki, az a kék sáv, ami egyébként élénk kék, teljesen elhalványul.

Ha klikkelek 1-ez az egérrel bárha, újból jó, egy darabig.

#258002 izolta Előzmény: #257995

vszleg 1 bill leütésénél akitválódik a TAB is.

pl wordben végigzongorázod az összes betűt, és kiderül melyik betű a ludas.

ált ilyenkor jön a bill. csere. nekem tavaly lenovo laptop billre mondtak 30k-t :o

no annyiért azért nem kellett :)

#257990 Amatoregy Előzmény: #257988

madzagos billenytyűzet?

Asztalhoz ütögetve rázd ki belőle a szemetet. Ha notebook indítsd újra (asztalit is célszerű)

Sziasztok. Ismét segíts…

#257642 hosszhuszár

Sziasztok.

Ismét segítséget kérnék.

Mitől van az, hogy egy pár szó leírása után, nem veszi be a betűket, csak akkor, ha az egérrel a szöveg mezőbe kattintok?

Köszönöm.

#257413 Amatoregy Előzmény: #257407

valaki aki ért hozzá, egy próba vps szerveren kipróbálhatná a demot, hogy egyáltalán megy-e?