Van valakinek kalkulációja a hétfő reggeli nyitóra? Bud?
USA a 200 napost nem birta vinni, azert nyitottam be nap vegen + kell az adrenalin. A spanyol leminosites most segithet a shortosoknak, de messze meg a hetfo reggel.
akkor menjen alá :)
Messze még az este...
És a etgnapi emelkedés felét sem adta vissza. Amíg 10K fölött van, nem nagyon shortos szerintem.
én sem értem mi történt tarthattam volna a shortomat zárás után is...de akkora SC nézett ki zárás előtt hogy jobbnak láttam lezárni.. :-((
most megint elszalasztok egy jókora nyerőt.
közelít az USA kamatemelés
2hetes betéti aukció, max a discount rate 0.75%
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/509
Kibővítve!! Akármit csinálok, mindig pesszimista képet fest a mi jó édes Anyánk! :)
nem tudom mi történt, de látom megint kitettek magukért. Matgab megint nyer a shortján elveszíti a faktor a varázsát. Miatta van 1k longom:)
Án nekem ezen a piacon másnapra nem kell semmi, nem hogy hétvégére!!!
Bármikor kijöhet +1 világmegmentő akció megint vagy egy globális összeomlás! Az tuti, hogy én pont fordítva ülnék a lovon!!
Vicces zaro volt, de en igazabol azt nem ertettem, mire lett megrantva fel oraval a vege elott. Mindenesetre kaptak a nyakukba a vevok a vegen rendesen.
500-600 kozott nyitottam shortot, viszem oket hetfore. Meg az is lehet, zarni kellett volna a lekotosdiben?
Világ szégyene bux megint kitett magáért,Molly + Rg zárás előtt fél órával napi maxra húzva,záróra meg visszaadva tegnapi záróra,Otit beküldték záró alá,kt közel ötszáz....törvényes rablás ami itt zajlik,remélem lesz ezeknek a barmoknak 7 emeletes házuk és az ideg rángatja fel s le őket!
Szia!
Mindenkinek jó hétvégét aki ilyen hamar kiszáll az éterből!
Beálltam 460 ra shortot zárni 0 ra...teljesült 421-en...505-ön nyitottam. Nagy kasza! :)
Faja hétvégét Mindenkinek!
Pluszban sikerült visszavennem a véletlen shortomat amit 22485-ön tettem meg most örülök a záró lekötésnek, bár az Mtelekom longomnak nem tett jót :(((
hihetetlen amit csináltak záróban a hatival arghhh !!!
22421
ricsit szépen letolták
jó 7vgt mindenkinek!
Sziasztok