Ilyen futik és euró mellett nagyon nem itt kéne lennünk már.
Ilyen futik és euró mellett nagyon nem itt kéne lennünk már.
350-en vettem 20 kt-t, a felét eladtam 560-on, a másik felén stop
szerk: szerintem elfogyott a longom, most 0 pozi:)
addig add el nyerőben míg lehet... .-) bár ki tudja hogy mi lesz
Nekem minden longos most óráson, amit figyelek, nem értelek jó lovag... :)
én meg vettem 350-en, most nem tudunk egyfelé drukkolni:)))
Druszád nélkül hiábavaló itt a szorgalmam :D
Én annyira lent állok, nekem az ma esélytelen szinte, de a long stop-om lassan kiszed:)
Helló,
Én pont ma kezdem az elliotokat a chartokon nézegetni, de az ábrád nekem is esélyesnek tűnik.
Igaz szerintem csak a buxlit nézni csalóka lehet, hiszen a hangulatot legjobban az usa indexek tükrözik.
Szóval emiatt egymásra raktam három görbét, hogy a "közös" hullámokat keressem, és az lett, hogy így mégjobban látszanak a hullámok amiket bejelöltél:
http://stooq.hu/q/?s=es.f&d=20100528&c=10d&t=l&a=ln&b=0&r=fbux.f+wig20
Na majd mindenesetre figyelni kezdem, és ha addig is jól alakul, az 5-ösre majd ráülök.
Shortba keveredtem,állítólag ma azzal lehet bukni :D
SP meg úgy ugrál mint egy bakkecske..ha átcsap minuszba és megy le nagyon ráadok.
áá mínusz 1000 KT lesz ott! :D:D
2120!
Mindjár bővítem a blogot!
3120 -ra várod a BUX ot ? hati mennyi lesz akkor ? 3140 ? .-))
kár hogy tegnap vacakolt nap közben..még lehet meglenne a longom..
mindegy..majd a shortot meglovagoljuk
Sziasztok!
Érdekes és nyugodtan ereszkedünk felfelé,elég ritka. Ricsinek ismét igaza volt:) Én ma inkább shortoltam volna.... Mégis most olyan érzésem van, hogy csak tömés van, de nem biztos, hogy igazam van..
Rövidre így képzelem el a HATI mozgását
http://www.imagebam.com/image/702f8282298988
Remélem a 4-es pontnál vissza tudom venni nyerőben a shortomat és fordítás is sikerülni fog! Az biztos, hogy a 4-es pont a kék vonal környékére fog esni, és nem fog törni a 4 érintés szabály miatt, de hogy az pontosan hol is lesz azt sajnos előre nem tusom, az biztos, hogy a kék vonalon fordítok!
Hi Boss,remélem longban vagy,ha én már kiszálltam :D
Tegnapelőtt Otp hősködött,tegnap Molly,ma Rg a soros,bámulatos az összhang,gondolom most felfelé vagyunk felülteljesítők,úgy néz ki lesz ebből még 23e felettről shortom...