csak a rend kedvéért: amikor minden szám valamilyen hármast mutat a számlálón, akkor van az összeomlás - nem sok kell neki
csak a rend kedvéért: amikor minden szám valamilyen hármast mutat a számlálón, akkor van az összeomlás - nem sok kell neki
Ha valaki esetleg indexekben érdekelt, így nézne ki ebben a pillanatban a bearish számozásom:
v / (i) / [iii] / 3
(van bikás is, de nem annyira érdekes, mert az olyan szenvedős)
nagyobb időtávokon csak a log scale működik
rövideken vagy, vagy
de próbálkozom a log Fibonacci szintekkel is, tehát amikor azt mondom, itt volt 20% esés, akkor annak az 1,618-szorosa 32,3%, stb...
ha már vagy! Azt megkérdezném, hogy elliotot mennyire lehet log-charton alkalmazni?
csináltam egy 3120 bux blogot és ott elliotot log chartra tudtam csak normálisan rárakni!
persze ez ilyen 3 perces bontásban érdekes csak, az emelkedésnek a hét eleji minimumról akkor is bearflag pofázmánya van az indexekben
Szerintem arra gondol, hogy ha ez fals, akkor a második a héten (szerda) után ami lepkére vetődő short pozíciókat ültet be
magyarán a tegnapi záró felett jókora momentumot generálhat
Usa is meg Eur / Usd is az emelkedő trendvonalról fordult. Kíváncsi vagyok megtartja e....
2010.05.28 19:44:54 *Euro Slides Vs Dollar On Fitch's Downgrade Of Spain
Mi a túró van ? Addig tököltem míg 1,229-nél nem vettem bele skalpra :)
Úgy néz ki Eur/Usd vissza kíván még nézni 1,23 alá...
Kezd elég ronda lenni így... 1,23 -nál elválik a sorsa.
De, csak már nem volt erőm beírni, hogy egy alacsony rendű hullám hiányzott bennük lefelé. Arra vártam akkor órák óta.
Mindegy usa ugy is eldönti az irányt
Eur usd long fontosabb, nekem mindenképp, mert az legalább huzhatja picit őket
igen ém, csak ellenem játszik a kamat különbözet, mondjuk az neked is !