mikorra várnád ezt az 50es tartományt?
Ebben azért nem lennék biztos. A címlapon lévő macinak lehet, hogy más lenne a véleménye. :)
50nek már nem fog nekimenni, 80nak is nagy kínok árán...
Kicsit pesszimista vagyok, hogy az 50-es tartománynak mikor megy neki az árfolyam. Olyan jó lett volna még idén nyáron elérni, de lehet elhúzódik jövőre a dolog.
Itt szerintem nincs ilyen veszély, mert herceg kartács elintézné. :)
100-ig simán le lehetne önteni most a pépőrt.
Én is azon röhögtem, amikor zsinórban idézgették az itteni hozzászólásaimat és nem győzték megmondani a tutit, hogy ki vagyok, mi vagyok és mik a szándékaim. :)))
Az az egész PF fórum úgy, ahogy van, már egy nagy vicc, színvonal = 0.
áááh hagyni kell őket, azon tudok röhögni, amikor ír az ember valamit ilyen papírokról, mint az eco vagy a book és egyből linkelik be, hogy venni/eladni kell, mert odaát (vagyis itt) bikát/macit kiáltottak... :)
Lassan én leszek a mumus odaát, akinek lebeszélései és felbeszélései hatására mozog az Econet fel és le. Ha így működne a világ, akkor már egy jó ideje valahol Hawaii környékén tölteném napjaimat. :))
Lesz odaát még sírás, ha jön a medve...
gondoltam benézek a pf-re is, hogy lássam miről is dumáltok, hát ez a gyerek nem normális... elég érdekes elképzelése van a kereskedésről :)
Mára is jutott odaát a fika nick. Lehet, hogy nagyon keményen fogalmaztam kb. 1.5-2 hete, ha máig ennyire nem tudták rajta túl tenni magukat többen. :))
Nem mondok én meg semmit.
Aki azért vesz / ad el részvényt, mert valaki azt írja egy fórumon (tehát lövése sincs arról, hogy a vétellel, eladással jól jár-e vagy sem, semmi koncepciója nincs, nem ismeri a papír előéletét még egy kicsit sem), az inkább vegyen helyette lottót szvsz.
Még megtörténhet.Egy fél órája még nekem is aggályaim támadtak azzal kapcsolatban amit lentébb írtam.
Én azért örűlnék, ha az életben egyszer rálelnék már egy ilyen megmondó nickre egy fórumon. Csak beállnék mögé, árnyéknak. Jó volna. Sajna eddig ez egy embernek sikerült, de mire megbízhatónak találtam, már el is tünt. Örülj annak, hogy benned látják a megmondót. :-)
Na, már megint kezdik az idézgetést innen odaát. Nagyon ráérnek a srácok. Úgy néz ki, beletapostam az elmúlt 1 hétben némelyikük lelki világába, nem szeretik az igazságot. :)
Természetesen 108 tényleg megfogta! :(
Attól félek, ha 108 helyett 110-et írt volna, akkor ott állunk meg...
A sok tejfölfös szájú odaát azt hisz, amit akar. :)
Majd pont azért fog valaki eladni/venni, mert én azt írom be, hogy "vegyétek gyerekek, mert rohadt jó lesz" vagy "adjátok el, mert a gatyátok is rá fog menni". Ugyan már...
Egy körre jó lehetett volna most, ez tény.