long stop volt
Az nekem reggelről volt, adtam 475-ön, és visszavettem 395-ön.
Most ezt megpróbálom kicsit tovább tartani:)
engem most vettek ki. szűk stopp kicsi nyerő, de legalább nyerő.
Nekem el kellett mennem, 390 körül volt, és láttam erőt, így beálltam 350-re, és megkaptam.
Egyelőre nem rossz, de még nem tudom, mi lesz vele, jó lenne, ha 560-on elmenne a fele. Akkor már tennék rá stop-ot, most nem teszek, mert leszúrhat bármikor, hogy kivegyenek a nagy up előtt...
Ilyen távoli trendet log-ba kell nézni nem lin-be! Egész más képet kapsz!!!
ez így félrevezető!!!
Igen ez így szokott lenni, jól teszed! Elhamarkodtam a vételt és sajnálom, hogy mikor viszont beírtam, hogy most kéne venni, nem tettem meg, de londot nem bővítek, majd csak shortot!
mikor írtam a vételi ajánlást 22270-en volt kb.
Reggeli esesben inditott long kivagva 450 kornyeken. Most kisebb short pakk rarepult, de rohadt szuk stop-pal.
Na herceg úr,
itt van a 15éves csatim, és amit elvárok tőle a távlatokban, amit usa totyikban beszéltünk..
Látszik egy csati középen haladva, abba vol két hitelbuborék, annak volt két csúcsa, onnan várom vissza a csatiba 14-15K környékére, de max 12K csati aljra, ahonnan lassú emelkedő pályára állhat.
Addig most elliott B.pont, nagy fej váll, jobb váll tető. Onnan le fej-váll célára, elliott C pontja be a 15éves csatiba..
http://www.postimage.org/image.php?v=gxn8Hw9
Ennyi az elképzelésem..
Na most melóra el.. majd visszaolvasok délután
Üdv
Ha te eladtad, én még tartom a longom:)
Pár perc, és elindul:)))
Jah, köszi mindenkinek az árat, én 350-en belevettem...
Gondoltam, a felét ott eldobom
De lejjebbről szívesen visszavenném én még mindig azt és úgy gondolom mint reggel! :)
Órás 20-on majd veszek az most 21905
nem Nyitó után a max 550-volt azóta 22485-ig kínlódta fel magát!
22485-ön eladtam nagyon erőtlen ez velem együtt! Lassan töri a mai intrán emelkedő alját! :(
Legalább 7 forintot tudtam darabonként keresni :) Mégsem mínuszban adtam el, elkapkodtam a beszállót sajnos!
Nem voltam gép előtt, és hatit nem látok rendesen, segítenétek?
Kötött már 560-on?
HA nem is a csati tetejéig, de legalább a napi 20-as illene 1-2 napon letesztelnie! Ami most ~23250
persze ma nem várom eddig!!! De 1-2-3 napon bellül 20-ig elmehet! kb 22900-ig lejöhet 3 nap alatt!
Én nyitottam most egy shortot, stop 500 felett. DTben elliot lefutott nézzétek meg:)
Csak csinálnak nekükn egy 23 feletti beszállót!! Ha már elhozták idáig, akkor illene a csökkenő csati tetejéig menni. 23 felett szívesen elkezdenék shortotépíteni
köszönöm is az öntőknek, hogy legalább baráti áron tudtam zárni a shortjaimat.
A nagy forgalom sokszor jelez, de mostanság, baszki csorog, emelkedik kis forgalom mellet, majd hülyét kap és megjön a forgalom. Szóvla sztem ez most nem olyan releváns tényező.