ez is kiborult.. basszus....
No, itt szopatás volt.
Meghúzták 1830-ig, majd beborították 1700-ig.
Mi történt, hogy ennyire dobálják?
269 db 1845-ig, de nem akar elindulni.
Kint 46305 db cserélt gazdát, itthon kemény 680 db.
304 db van most az eladói oldalon 1840-ig.
Hááát, ha valaki ki merné kapni, lelke rajta.
Egyelőre.
Viszont nincsenek nagy tételek eladói oldalon, így spekára jó lehet egy körre, ha valaki meghúzná. Rajta tartom ma a szemem.
döglött pépör
1. kör teljesítve. :)
Köszönet az 1880-as dobónak, így későn, de még fel tudtam szállni a vonatra a 2. osztályra egy kis pakkal. :)
RFV mellett ez a másik kedvenc pépőröm, amivel eddig emlékeim szerint csak nyertem.
Nem ma dönt a bíróság vagy csak rosszul emlékszem?
Ez a másik pépőr, amivel eddig én is csak kerestem. Jó lenne, ha újra élettel telne meg.
ebbe rendesen beleragadtam úgy 2300 as beker árral... már jó régen...
kotlok rajta még egy kicsit... pedig milyen jót szaggattam vele régebben......
Találtam egy mai elemzést, erről a papírról nem sokat olvasni:
ORCO elemzés
2010.05.18. 4:00
A két héttel ezelőtti globális eladói nyomás határozott fordulatot hozott az árfolyam esetében is, a korábbi emelkedő háromszögből egy pillanat alatt kiesett, sőt letörte az 1960 forintnál lévő támaszát. A múlt héten még a letörés visszatesztelése is megtörtént, így az esés folytatódására számíthatunk 1620-1660 forint irányába. Emelkedésben ellenállás 1880 és 1940 forintnál.
[X][X] www.profitline.hu
Ma dönt a bíróság az Orco ügyében
http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=132977&is=1
"A BÉT bejelentette, hogy az Orco tőkeemelésből származó új részvényeinek bevezetése a mai nappal történik meg a hazai parkettre. A társaság piacán befektetők vélhetően nem erre, hanem a párizsi bíróság mai, a kötvények törlesztési idejének kitolásáról szóló döntésre figyelnek majd.
A befektetői figyelem középpontjában a párizsi bíróság döntése áll majd az Orco által előterjesztett 10 éves üzleti tervről és a kötvények törlesztési idejének kitolásáról. A csődvédelem alatt álló társaság számára létkérdés, hogy a kötvények törlesztési üteme kitolódjon.
A BÉT-re bevezetett Orco részvények száma 10,943,866darabról 12,033,866 darabra emelkedik a mai kereskedéstől."
ez még egy darabig így lesz,majd vagy csőd,vagy 6000...