Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#260349 surrano Előzmény: #260344

kezd az az erzesem lenni hogy szellel szemben pisilek valahanyszor shortot nyitok. persze stop megved. a resen tul latsz valamit? tudom te nem longolsz, de ha tenned, akkor a resrol erdemes longot inditani?

grill teren konzervativ vagyok en is, kizarolag a ****enben (nem brikett) hiszek. asszony szokta mondani hogy ****en sutok, ha dicserni akar :)

#260344 Bakiba Előzmény: #260243

Zacsinál, csak felhasználó vagyok. Csak gondoltam megmutatom, mert érdekessé lehet vele tenni 1 grillsütést vagy egyebet:))

Mondjuk én az égert ajánlom, hiszen csak halat, vagy fehér húst szoktam így sütni tasakban:))

Más, Daxlinál rés nagyon ritkán marad, de ezt tudjátok, viszont én próbálkozni fogok a betöltés megjátszásával 105 környéke,135,150, persze adat függő is:))

#260243 pruntyoke Előzmény: #259941

gratula a 20 %-hoz..

néztem a zacsijaidat...

kicsit parázok a mű megoldásoktól..sokszor utólag kiderül, hogy rákkeltő meg ilyesmi...

szóval ha füstöltet akarok leviszem a helyi falusi füstülőbe..abba is lehet hiba de tán kevesebb..

:) nem kekeckedésdiből írtam..csak ez a véleményem..:)

#260241 surrano Előzmény: #260232

a szamban csorog a nyal. hallal ki lehet kergetni a vilagbol, de barmit megeszek aminek negy laba van :)

sumer: tetszik az avatarod.

#260232 Bakiba Előzmény: #257491

Tó nem lett, mert nem szálltam be. A két anyajuhom, meg bértartva van 1 juhászatban, csak a bárányt szeretjük:))

Mondjuk mangalicát is nevelnek nekem, máshol ha vágnak szürke marha borjút akkor szólnak,stb.stb:))

Ne vedd magadra, de nem csak a tescorauchanba lehet vásárolni, főleg ha szereted a hasadat, mert jó étel, csak jó alapanyagból van:))

humm, a tegnapi nap most…

#257699 surrano

humm, a tegnapi nap most akkor egy FT volt? szeduletesen kivancsi vagyok a velemenyedre ami a kovetkezo par napot illeti.

#257491 hosszhuszár Előzmény: #257472

Ohh, lekötelezel, köszönöm.

Saját, nyáj, saját tó, neked bejött az élet, gratula :)))

Növényesbe tettem képeket:))

#257480 banyaiz Előzmény: #257474

ügyes. :D

meghoztad a kedvem a pecához, mióta tilalom van harcsára nem is voltam, kétszer háromszor is készültem mindig közbejött vmi, vagy időjárás szólt bele. Most is bent vannak cuccok kocsiban, na majd holnap. :D