Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#257585 Hathor Előzmény: #257582

mondom ezen a gépen nincs buxom, de tegnap reggel beraktam az összes összefüggést szerintem.

Nagy elliott A-járól jövünk B.re, ami usa fordított fej-váll plusz még egy kicsije szerintem, plusz bux naposon van hosszabban egy nagy fej-váll. A nagy fej-váll jobbjához is kell ez az emelkedés, ami 23-23.5Kra mutat kb.. (mondom ezeket fejből). Tehát ezen nagy fej váll jobb váll tető a B.pont. A negyedik tényező pedig a csökkenő csati tető ami foghatja 23K környékén.

Remélem bőséges választ kaptál. Tegnap 8.30kor fel is raktam a chartokat hozzá :)

Minden megvolt tervben, de az esti lekötéssel nem tudtam mit kezdeni, az bevágta a kaput az elképzelésembe, meg a mai magas kezdés, így megint kimaradtam

Yo8!

#257582 Waszeitung Előzmény: #257578

Már hogy lenne az :D

Hathor rajza és Zabás kiegészítésével viszont meglehetne az usa topikban említett fej váll is....buxiról is mehetne az ábra az itt aktuálisabb lenne.

#257581 Hathor Előzmény: #257577

Igen tudom, de másik gépen vagyok, itt nincs magyar chartom, és a magyarnál is ezt kérdezném, de rájöttem már hülyeség, mert napok óta mondom, hogy ez csak nagy A-ja, 4-5C.je. De valahogy usa-ban nem egyértelmű, illetve jobban kiadja valahogy a kép..

csak erre céloztam, meg előtte válaszoltam hercegenk.

tehát összeségében nem tudom miért nem fér el.

#257577 Zabás Előzmény: #257572

Ez nem ide való de a hullámok is hullámokból állnak így lesz 3-3-5

Tehát a C pontod szerintem az A pont lesz, B pontba menetel is 3 hullámos lesz aztán a C pontot 5 hullámmal fogjuk elérni!

#257573 kerikoma Előzmény: #257563

Igen.. igen.. igen... örülök is, mert tegnap este már felkészültem a kiszállóra, de ma megkaptam a lehetőséget, hogy esetleg később nullázzam le magam... Tudod a jó speki egyszer nullára vágja magát.... Már közel voltam hozzá, de ma kicsit dupláztam:-)

Jól esett naaa...:-)

#257567 Hibaz Előzmény: #257561

Az van mint 3 hónapja: Bux sáv 21500-24500....ezért fáj a mai shortom,ha csak 10 konti maradt belőle,akkor is...

#257554 kerikoma Előzmény: #257548

:D:D

Mindenki hisz amit akar:-) Holnap 0 pozi és hónapok óta most nem is bánom, de azért figyelek..... :-)

#257549 Hathor Előzmény: #257544

Uh az pech..

már hiányoltalak.. örülök, hogy írsz, megnézem mindjárt a képet :)

A piac először elvesz, utána ad, örülsz a nullának, elvesz, ad, elvesz..

elkerülhetetlen mókus kerék.. csak a mínuszból nehéz a kockázat vállalás, most én is ebben vagyok..

Zabás főnök, köszönöm ne…

#257547 kerikoma

Zabás főnök, köszönöm neked külön ezt a mai napot, mert a 700 pontos emelkedésből 1100 pontot kihoztam nyerőbe, a rajzaidnak köszönhetően. És főleg hogy az én elképzelésimmel is egyeztek:-) Mertem meglépni és be is jött minden... nem ragozom, de szép volt.... Páleszt érdemel:D

thx:-)

#257540 Hathor Előzmény: #257538

Az van a fülemben, hogy 20%os esés lehet a bull korrekciója, ami 26-21ig meg volt pont, és hogy a 20%os esést meg kell venni.

Napos indikátorok ma fordultak felfele buxban, azok ha mennek, akkor mehetnek fel.

Órás már fent volt túladottnál azt hiszem (stoth bizti), most másik gépen vagyok.

Nincsenek chartjaid a főoldalra?