Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: van gáz, vagy nincs gáz?

#262815 rbbj11 Előzmény: #262537

sokan mondtuk neked, hogy türelem, mert éves távlaton, idén még biztos lesz 285, akár 300 is...most már mindegy. Nem önálló mohikánok játszótere ez, ide komoly tudás, komoly management és kötélidegek kellenek. De legalább megtanultad, hogy legközelebb hogy ne csináld.

#262585 Suby66 Előzmény: #262537

sajnos! igazunk lett, bár ne lett volna...

megyek költeni, én leszek a saját pénzem József Attilája - ne valami brokifax nyúlja le jutiban.

az ingatlanok megvannak.

az arany is.

eur is ramaty, de a huf még ramatyabb.

marad a megújuló energia (solarfűtés), kútfúrás, kerti veteményes, fatüzelés stb.

és elmegyünk nyaralni augusztusban.

#262470 Euroman Előzmény: #262466

most kötvény és pénzpiaci alapokban forgolódtam és sikerült is egy tisztes summát nyernem....jelenleg partvona, de 250-260-as erunál biztos, hogy all in-t nyomnék. Most tényleg el tudtam volna 280-ért passzolni az eur-t,de tavasszal nagyon kilátástalan volt. 7 hónapot kellett volna várnom, 5 után elszakadt a cérna...bár ehhez kósa és gürtelmacher is kellett...szerintem 260-as eur csak akkor lesz, ha 6,5-8 %-ra visszaemelik az alapkamatot....2008 őszén is az segített, igaz akkor 8-ról ment 11-re....amelyik nap emelnek, már tolom is a lét eur-ba...2008 őszén is 1 napon belül 275-ről 255-re visszaugrott...

#262466 Euroman Előzmény: #261365

szevasz! örülök, hogy felhoztad a fórumot. Hát csak eljött az az ár, amit én vártam, csak nekem nem maradt már eurom. Nem tudtam már visszaszállni jó áron, bár pont 1 hete még 272-ért utánam dobták, csak nem mennyiség. Nekem ez januárban kellett volna, vagy lekésőbb a választások előtt. nem gondoltam volna, hogy a fityesz ekkora balfék....ezek egyelőre primitívebbek kurcsánynál is. Más: na gáz az legyen, mert én fával már nem fűtök. Idős, beteg szüleim súlyt nem emelhetnek, így fát sem cipelhetnek, és nem is lenne jó, ha mínusz fokokban kimászkálnának a kertbe fáért. nekem sincs semmi kedvem fát hasogatni (pedig az utcában többen át/visszatértek). Én akármennyiért megveszem a gázt, mert kényelmes vagyok.

Re: eurhuf - a double dip kezdődik

#262431 Amatoregy Előzmény: #262413

Nézd görögbe menni féláron, 250-es euro mellett?

Kivánhatok ennél többet? (Igen, 250-es gázolajárat.)

#262413 Suby66 Előzmény: #262404

ez is egy vélemény...nekem most 8 mert lezártam a tréjdet egy időre

most csak pozi nélkül írogatok ide be Euroman komámhoz, mert nem akartam izgatni az ifjú titánokat a huf vagy usa fórumokban :)

szal...azt kívánom, legyen igazad, mert az mindannyiunknak jó lenne, még Euroman-nak is sztem!

#262404 Amatoregy Előzmény: #262399

viszont ha innen lemegy 255-260-ra a ft a nyáron és valaki certiben vagy akárhol végig tartja annak meg van a nyaralás ára.

eurhuf - a double dip kezdődik

#262399 Suby66

290... ennek nem lehet örülni

az eur sem tündököl!

az amerikaiak 4 hónapja beledöngölnek, minket Európát a földbe...mert csak most kezdtünk pénzt préselni és nem egy éve....és aki nem lép egyszerre, nem kap rétest ebédre.

viszont az ujjalmutogatós döngölősdi lassan visszájára fordult, mert a 10% feletti negatív korrekció inkább double dip, mint korrekció (szal van még min 30-40% lefelé?)

vélemények?

ui. ha ma a dow 10000 alatt zár...egyértelmű sztem

van gáz, vagy nincs gáz?

#261365 Suby66

maradék OTP short zárva 5340en ...nincs több pozi, lassan zárom a tréjdelésemet

jön a házfelújítás, mesterek berendelve (kutat már furattam, jöhet a solarfűtés, meg a fa tűzelésű kazán - ha nem lesz pénz gázra vagy gáz sem lesz)

míg a forint ér valamennyit, akármennyit...

ui. sztem megszagoltuk tegnap a 285 EURHUFot, lehet ez akár 290 is nemsokára (ha netán kiderül az amit ki akarnak majd deríteni)

uui. csak az a fránya CHF autóhitelem... :)

a biztonság kedvéért zár…

#259316 Suby66

a biztonság kedvéért zártam 5440en a short felét....szal most mini-mini biznicem van

USDHUF long zárva 228,36…

#258924 Suby66

USDHUF long zárva 228,36on... - ez jó kör volt

még az OTPt varom 5350 környékére...

5460as shortom még megva…

#258233 Suby66

5460as shortom még megvan

plusz egy USDHUF long...így mulat a magyar, hadd vesszen a profit!

Re: OTP short

#258232 Suby66 Előzmény: #257519

ma 5900ról nyitottam egy extra shortot OTPben, 5775ön zártam is...

rájöttem, hogy általában nem szükséges SnP-t tőkeáttételesen hatizni, mert erre elég az OTP hati is (igaz így a tőkeáttétel még nagyobb, mivel az USa mozgásait tükrözi le sacc 3x-os szorzóval, szal akkor a leverage 15x)

kelett 2 év, hogy rájöjjek :D

Re: OTP short

#257517 Euroman Előzmény: #257497

Én a múlt keddi nyitáskori örömködéskor nyitottam újból kötvény longot, de sajna azóta esett, most kezd feltápászkodni....jelenleg 1 % bukóban van, de ebből holnapra 0,6 % visszajön....hétfőig tartanám, talán kicsi nyerő is lesz...tegnap kellett volna nyitni, akkor mindjárt nyerőben lenne....sajnos múlt kedden az usa olyat figurázott, mint tegnap....magas nyitó, minuszos záró.

OTP short

#257497 Suby66

most nem mondom, hogy elönt az öröm

a piac szembe megy velem :)

szerencsére nem nagy a bukta (jócskán a tűréshatáron belül) és még nem szállok ki

sztem lesz mág visszakör le...

Re: EUR

#256916 Euroman Előzmény: #256780

már nemcsak a görögökről van szó...olasz és spanyol meg túl nagy ahhoz, hogy hagyják bedőlni...a PIIGS meg összességében már akkora, hogy az már majdnem usa szintű rengést okozhtan, ha bedől

EUR

#256780 Suby66

más:

amit látok, hogy az EUR alapú álamkötvényektől szabaduló bankok (ECB shopping, ingyé pénzért) likviditást toltak be a piacokra (sacc 100-150 MRD EUR)

mivel lassan mindenre megint shorttilalmat akarnak bevezetni, marad a lufi

és a hiperinfláció lehetősége

ennek nem lehet örülni. lassan, de biztosan tönkreteszik a közös valutát (az USD már egy éve lejátszotta ezt a táncot). ennyire megéri a görögöket bent marasztalni az EUR zónába?

Re: a le az le, bikamika szophossz

#256754 Suby66 Előzmény: #256660

sajnálom, ha a beírásaim nagyképűnek tűnnek.

max a délvidéki darabosságom miatt lehet, ráadásul a beírásaim célja nem a fölényeskedés, hanem a figyelem felkeltése, hogy az alany elgondolkozzon, hogy mit is csinál.

tegnap 7%os OTP rally volt és ugyanazok az arcok "osztották az észt" , akik napok óta csendben kussolnak

gondolom "könnyebb előkódorogni a sötétből, amikor plusszod van és rugdosni azt, aki minuszos" hozzáállásuk az amit engem pár napja irritál. de asszem te is elküldtél egy párat a frantzba.

engem sajna rendkívül ingerel a "két tábor" (világvégén kapzsiskodó vagy a totális füvezős hurráoptimizmusos) és igen, bevallom, élceskedek velük időröl időre. max meggyűlölnek a tükör miatt, amit kapnak.

szal a beírásom nem neked szól, nem is akartam fontoskodni vagy nagyképűsködni, hiszen ha megnézed az OTP shortom nincs rózsás helyzetben (mai állapot szerintí)