Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: EURUSD ===

#257638 kratya Előzmény: #257629

köszi

naposon érted mindkettöt, igaz?

és longra.

viszont euraud megválaszolja az audusd kérdést is elviekben

#257631 Sanguis Előzmény: #257629

UBS

EURUSD Bear Lurks

EURUSD Decline Stalls, But Trend Still Bearish

Trend: Conditions remain bearish, as the Trend-Cycle model is still negative. Prices have backed off the bottom boundary of the bear channel from the November highs, but the upper boundary is far away, currently intersecting at 1.3138. Still heading down, the Dynalibrium line is even farther at 1.3515. So it would take a lot to turn the overall trend conditions away from their current bearish state.

Rhythm: Conditions remain mixed as a bottom to the dominant 20-week nominal cycle is now overdue, whereas the cycle-adjusted momentum indicator is in negative territory. The latter has stalled in its decline, but only a move above the zero line would suggest that the price recovery from 1.2144 is something more than just a correction.

Structure: Last Tuesday, I pointed out that waves were raising a yellow flag to bears. A bottom formed the day after, leading to a noteworthy recovery, but the overriding bearish trend conditions suggest that it's probably best to label this pullback as merely a correction. There are many ways to label the action from the mid-April 1.3692 high, but for now, as long as the cluster of resistance from 1.2731 to 1.2735 holds, I'll look for another leg down within the wave 3 decline from 1.3692. A break of support at 1.2144/33 would leave wave 3 aimed at the 1.2000 psychological level, and more importantly 1.1816. There, wave 3 would equal the distance traveled in wave 1.

#257629 Cimballi Előzmény: #257621

Az EURCAD és EURAUD-ot figyeld, ott van vége mindjárt a korrekciónak. Vagy kellene. Foghatsz vele vagy 4-500 pipet, ha ügyes vagy.

#257628 kratya Előzmény: #257622

én is vettem hajnalban még egy keveset 2297-ről :-)

stop nincs egyenlőre egyiknél se

meg látjuk.

Ha Cimbalinak igaza lesz "legrosszabb esetben" akkor is 1,20 alá nem kéne már jönnie

#257624 Netmaster Előzmény: #257621

Én is ilyesmire gondoltam, pont ugyanannyit ment most, mint a május 25-26-os emelkedő szakaszban a két szélsőérték közt.

#257621 kratya Előzmény: #257557

Cimballi!

Meg tennéd hogy ránézel egy audusd chartra elliot szemmel H4-en.

Elvileg most lennénk 3-4 szakasz korrekcióban.

köszi

#257620 kratya Előzmény: #257566

véleményem szerint 1,235 főlé kellene kerülnie első körben mindenképp.

itt talán stabilizálódhatna, majd 1,253 főlé.

Ha ez nem sikerül akkor bizzony 1,1966, majd 1,1673, és végül 1,1235 és valahol 1,1128 (ez éppen megegyezik a fibo 161,8, valamint az első letőrés 423,6-val)

hmm meglátjuk.

egyenlőre longozodhatna egy kicsit még, és ezek a számok ráérnének év vége felé

#257560 Kardj Előzmény: #257557

még mindig tartom h nem biztos h rossz a gyenge eur az eu zónának igy az egy dolog h nem eshet elsőre még egyszer ennyit de amig nincs rendezve normálisan a helyzet addig tuti nem fogják fölfelé sem engedni

#257557 Cimballi Előzmény: #257552

de akkor meg nincs alatta semmi - és tudod mit? lehet, hogy megnyúlik az ötödik ötödikje

erre mondaná Apacuka a CC fórumról, hogy Hova már, hova?!?...

:)

#257552 Amatoregy Előzmény: #257550

köszi, nincs benne pozim, eurban se semmi.

Most ránéztem az 1 hónapos csartra. Háromszor érintette a támaszt. Negyedikre át fogja vinni..

#257550 Cimballi Előzmény: #257542

azért az nem, az emelkedés valószínűbb, inkább csak az jelenti, hogy kihagyom a trédet, pedig készültem rá

további elemzéssel meg egy kicsit több adattal (+1 nap) talán be sikerül gyűjteni az ügyben a hiányzó magabiztosságot

#257539 Cimballi Előzmény: #257421

Most elakadtam egy kicsit, mert elvileg ez ugyan lehetne nagy up innen, de míg az esés biztos impulzív volt, addig az emelkedésről nem lehet még eleget tudni.

Talán nem is kell, mert ez olyan, mint amikor a mm-eket vizslatjuk egy kilométeres távnál; marad még elegendő távolság akkor is, ha megbizonyosodtunk róla, hogy melyik a helyes irány.

Vége kell, hogy legyen. Olyan szívás, amikor ilyen kétértelmű helyzetekbe megy bele a piac: a szerkezet rendben, de az új impulse le nem haladta meg az előző aljat.

Re: nincs cím

#257493 Amatoregy Előzmény: #257490

én meg beültem ma cadjpy shortba. Vakargatom a fejem, ekkora olaj rally-ra se számítottam....

Re: nincs cím

#257490 kratya Előzmény: #257485

igen!

de most fordulni látszik.

tegnap kirázattak a jó kis longokból :-(

Főleg audusd-t sajnálom.