Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#257457 Hathor Előzmény: #257452

honnan van a short? Én is a belépőjére várok már, örüljünk, hogy magasabbra megy beszállóra, mert páran lemaradtunk a két hetes oldalazás utáni leszakadásban.

Szóval remélem nem átvágás lesz az emelkedés és nem megy el új csúcsra, mert b.pontról lefordulásra várnék lefele.

Én 2008nyara óta nem hoztam elő a robogomat, pedig csak egy éves volt akkor :(

Tőzsde miatt sok minden kimaradt..

#257452 Csokigyáros

az a röhej, most ott van az usa, ahol tegnap zárásunkkor... mi meg kiszaladtunk az űrbe...

a 12%-os munkanélküliségünkkel, meg a sz@rban lévő gazdaságunkkal... két olyan blue-val, amely olyan eredményt mutat, amilyet akar, vagy elvárnak tőle... nevetséges az egész...

#257450 Hathor

Hát nagy a bizonytalanság, hogy mi is van, de ez a célja az irányító csapatnak.

Nem tudni Apont után ez B. pont, vagy egy kis kori, vagy egy bull korrekciója és irány fel.

Abban is bízok, hogy nem járt le a nagy elliott korrekciója és B után jön majd C.

Nyárra viszont valahogy nem szeretik beejteni a piacot, akkor holiday a lényeg.

úgy látom ma sem kereste…

#257439 Csokigyáros

úgy látom ma sem kerestem sok pénzt a bux shortommal ...... :(((((((

a holnapi szebb napra iszok egy kupicával..

#257437 BudFox Előzmény: #257435

ma nem tudnak esni tényleg úgy néz ki...de meg lesz ennek még a böjtje szerintem...

picit még mehet fel...

Elliot hullámok szerint. a nagyok ez szerint játszanak..arra megy amerre ők akarják.

Möbius is írta hogy ez csak az elmúlt esés korrekciója. amit majd ennél jóval nagyobb esés követ...

#257435 Kezdő Előzmény: #257388

Nagyon biztosak vagytok ebben a shortban... Nekem most inkább longos érzésem van, a mai rossz adatok ellenére emelkednek, nincs miért esni, úgy látom.

Ennek ellenére nem tudtam nyugton ülni, van egy kevés shortom máról, de rossz ötlet volt, úgy érzem.

Abban bízom, hogy eleve magasról indult Amerika, nem emel már ezen olyan nagyot.

A tegnapi longgal meg egyszerűen malacom volt, nem hittem volna, hogy reggelre ledolgoznak egy ekkora mínuszt.

#257424 Capablanka Előzmény: #257399

szia!

Elnézést kérek előre is a tudatlanságomárt, de hol olvashatok utána ennek a bux számolásnak?

köszi

#257405 Pityke35 Előzmény: #257401

Én is a nagy shortot várom....7000 Ft-ért egész nap itt ülni (ma ráértem)...hát inkább motoroztam volna! :)

DT gyakorlásnak jó volt azé, meg arra, h elmenjen a kedvem a DT-től újra! :)

#257402 big-ebuy Előzmény: #257399

hát sztem ta nem annyira volt shortos ezt pampogom 1hete....épp hol üt aljat ki tudja....mindenesetre pénteken fog egy újabbat elméletileg

#257401 BudFox Előzmény: #257395

két nyerő ember volt ma ? :-)) gratulálok nektek.

én majd a fel korrekció tetején szeretnék ráadni :D a 8000 pontos zuhanás legelején :-)

#257395 Pityke35 Előzmény: #257388

reggel shortzárás...bukós...longnyitás-zárás....nyerős....shortnyitás-zárás...bukós. Az egyenleg 7300 ft nyerő! :))

Bár az uccsó shortomat nem kellett volna zárnom talán, de ma olyan longos volt a topik, (meg a világ) h stoppot tettem ami be is zárta.

Lehet h csatlakozom Kerikomához, és a héten már no tőzsde.

Köszönöm a segítséget az erste lefagyáskor a ríldobálóknak!