Gratula, megérte türelmesnek lenned, én 895-ön szórtam ki a másik felét még tegnap...
Gratula, megérte türelmesnek lenned, én 895-ön szórtam ki a másik felét még tegnap...
1/2 pakk zárva (610-885) Valamiért úgy emlékeztem több van, azért zártam ennyit ott csak 1/3 ot akartam.
1/4 pakk zárva(18.500-19.085)
1/4 még tartom.
Én ma reggel vettem 610-en és 600-on, felét 850-en eladtam, a többivel megvárnám a 19k-t...
Vettem nemrég 18 610 ért. Záróban bővítve 500 on. Óccsónak tünik csütörtökön még 20k volt(igaz otp is 5800)
Látod, nekimegy ez a 20k-nak is. Nagyon le volt gyalulva.
ps
Eladtam szegénykét
Gratulálok, nekem most már nagyon fáj, 300 pont 700 helyett már durva...
Csak 20 darab volt... 18600-on, 15.29-kor ment be, láttam is hogy megjelent a könyvben, majd az egész 600-as vételit kikapták, bár nem jelent meg hogy megkaptam, azt hittem hogy igen, 10 perc múlva megjelent a saját ajánlataim között a nyitott megbízás, nem tudom mit csináltak de nem esett jól...
ha elég sok pénzzel voltál bent vételen és kaptál vissszaigazolást arról, hogy bent van az ajánlatod és mégsem teljesültél, akkor szólhatsz az ügyfélszolgálatuknak, hogy megkeressed-e a PSZÁF-ot vagy jóváírnak-e neked...
Ismerős érzés :)
Egy részét eladtam záróban, többit meglátjuk. MA200-ig csak elmegy ez is.
Elkapkodtam az eladást, de végül is ennyit terveztem vele, úgyhogy nem panaszkodom, azért egy kicsit fáj :))
Be :D
Én még tartom egy kicsit. Nagyon padlón vettem, mehet még egy csöppet
Zártam 18700-19000, 300 pont elég ebből, az erste meg bek@phatja :)))
Nem vette meg, már vissza is vontam az ajánlatot, 15.29-kor tettem be - mondjuk csak 20 darabot - születtek is akkor ekkora kötések ilyen darabszámban de ezek szerint egyik sem az enyém... 700-on rádupláztam, de ez már így akkor sem kóser...
Szerintem meg kellett vegyék Neked. 18600-ig minden darabot megvettek.
Kérdezd meg őket!
Akkor először ide írom finoman, majd jöhet a dühi topik...
Szóval beraktam egy ajánlatot 18600-ra láttam megjelenni a könyvben majd a kötést is, bár nekem nem írta ki, de gondoltam még nem funkcionál rendesen az erste... Már éppen örvendeztem a 300 pontos emelkedésnek, amikor egyszer csak megjelent nyitott vételi ajánlatként, erről ennyit...
Egyszer csak lett /ki is ment a fejemből a megbízás/ Most már bele is húzhatna.
nemileg meg vagyok nyugodva...:) ("ma johet nemi megnyugvas")