Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#262564 Scipio Előzmény: #262560

16.55-kor jelentek meg a 16.16 utáni vételeim, záróban nem tudtam így eladni őket - haszonnal - így várhatom a hétfőt, és elnézve az usa teljesítményét a szép bukót...

Már több mint fél éve megvan a kbc-s számlám, eddig alvó üzemmódban volt, de hétfőn kap tőlem az erste egy "elbocsátó szép üzenet"-et aztán amint tudom viszem át a pénzt, ennyire még a peti sem lehet szar és talán az új felület is jobb lesz...

Szerencsére erről lemara…

#262560 zeeh_

Szerencsére erről lemaradtam.

Én már belefáradtam abba, hogy ha megírok egy problémát nekik bizonyítékkal alátámasztva (ez többségében print screen, ha olyan a probléma), ezek állandóan az irhájukat mentik és mossák kezeiket és mindig ki más lenne hibás, bárki, csak nem ők.

Egy szemétláda tróger sz@rházi banda.

Na megint behalt az erst…

#262214 Scipio

Na megint behalt az erste, újraindítottam, már könyv sincs, ahogy kötéslista sem... Csak azt nem tudom mit csináljak így a papírjaimmal...

#261419 Zabás Előzmény: #261405

mindkét helyre írd be:

demo

demo

és már megy is, csak BUX prompt lesz benne!!!

Viszont arra meg én lennék kíváncsi, hogy ez a demo dolog megy az új markrssel is???

Valaki írta, hogy a Mark…

#261405 Benjoe

Valaki írta, hogy a Markers működtethető, csak le kell tölteni, és megy is. Nekem kér valami kódot is. Hol kell erre regisztrálni? Azt láttam, hogy a fizetős részre hol kell, de van ingyenes része is ugyi?

#259359 ikszf Előzmény: #259356

jah bocs tényleg, még bejelentkezni is csak azzal lehet

más:

"Tisztelt XY!

A közeljövőben valóban lehet majd kereskedni külföldi papírokkal, de júniusban ez még biztosan nem várható. Pontos időpontot sajnos nem tudunk mondani.

Tisztelettel:

Korocz András

ügyfélszolgálati munkatárs

KBC EQUITAS Zrt."

:((

#259335 ikszf Előzmény: #259295

egyszerűbb, de úgy tudom, hogy ha egyszer igényel digipass-t, akkor utána már mindig csak azzal lehet

#258977 ikszf Előzmény: #258879

Én vettem ki, valóban így van.

Fel kell őket hívni a kifizetési igénnyel bármilyen telefonszámról.

Majd a központi adatbázisban szereplő telefonszámon visszahívnak, hogy adjam meg a jelszót. És utána indítják a kifizetést.

#258875 Rowan Előzmény: #258804

KBC-nél előre meg kell adnod a bankszámlaszámot, ahova az utalásaidat teljesítik. Megadsz hozzá egy telefonos jelszót, aztán a jelszóval telefonon keresztül kérheted az utalást.

Kiírtam magamból mindent…

#258804 zeeh_

Kiírtam magamból mindent ennek a díszes csapatnak, ami bennem volt. Nem finomkodtam a megfogalmazással. A válasz is megjött, természetesen ők aztán továbbra sem érzik magukat hibásnak semmiért és nagyon sajnálják, hogy elmegyek tőlük.

Jelen állás szerint hétfőn megyek be a KBC-hez.

KBC-ből lehet utalni vagy ott is csak az a megoldás létezik, hogy személyesen be kell menni hozzájuk vagy a listájukon szereplő K&H fiókokba, ha utalni akarok a KBC számlámról egy másik banknál lévő számlára? Ersténél ugye az alap felületen elvileg csak Erste számlára enged átvezetést csinálni. Ha utalni akarok róla, akkor személyesen kell bemennem vagy küldenem kell nekik egy faxot.

#258286 zeeh_ Előzmény: #258167

Szóról-szóra ugyanezt kaptam én is.

Szemét banda. Amit december vége óta produkálnak, erősen kiábrándító. Akkor bukott ki igazán (nálam) az első nagy probléma, amikor volt a Tvnetwork rally tavaly év vége felé. Beneveztem volna rá, de nem tudtam, mert mint kiderült, hogy egy csomó kisebb forgalmú részvény ajánlati könyvét egész egyszerűen kikapcsolták, hogy működőképes legyen a fostalicska rendszerük.

Csókoltatom az adófizetők pénzén napot lopó péeszáefet, máshoz amúgy sem értenek.

Ez az egyenlevél jött az…

#258167 Scipio

Ez az egyenlevél jött az erstétől, mossák kezeiket...

Tájékoztatni szeretnénk, hogy 2010.05.27-én, 14.30 és 16.00 közötti időszakban a Budapesti Értéktőzsde és Társaságunk (illetve rajtunk kívül - információink szerint - több más befektetési szolgáltató) tőzsdei kereskedési rendszerei között adatkapcsolat-szakadás lépett fel. A hiba miatt a megjelölt időszakban szünetelt az adatszolgáltatás, illetve nem volt mód tőzsdei megbízások rögzítésére sem. Az adatkapcsolati probléma átmenetileg az egyes számla-nyilvántartások adatait is érinthette. A hiba elhárítását kollegáink és a Tőzsde szakemberei még a kereskedési idő során elvégezték.

Mindezek alapján tájékoztatni szeretnénk, hogy mivel a hiba Társaságunknak nem felróható okra vezethető vissza, így Társaságunkat felelősség nem terheli. Az ügyben tapasztalt kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük, megértését előre is köszönjük.

megint meghalt az erste?…

#258094 surrano

megint meghalt az erste? nincs certi arjegyzes...

#257195 Scipio Előzmény: #257155

Talán megjavult végre, persze az elmaradt vételeim már szépen termelnének, köszönöm Erste...

#257155 zeeh_ Előzmény: #257144

Köszi! Bár, így vakon nem fogok venni semmit.

Azért kíváncsi lennék, ilyen esetben hogyan kompenzálja a csodás Erste a szopóágra került ügyfeleinek sokaságát?