nem megy
Nálatok megy az erste?
Nálam nem volt kötés 2 perce semmiben, gyanússsss
ja, de mindig megszívom :)
Akarok venni egy pakkot, mindenképpen, merd SnP 1074-nél venném a következőt! És 1065 alatt dobnám. ha persze ezek a mi kereskedési időnk alatt történnek!
húzza előtte a mézes madzagot :DD én is shortba fordultam...téboly.
Le fog jönni, a kérdés az, hogy utána örülni fogunk e neki??? :)
na mi a szitu, pont most jövök meg az öntésre. 920on minek longolni?
Pillanat,megyünk érted :D
Kedden meg szerdán meg jók lettek, aztán le se tojták....
Soha ne a zárást nézd!!
Semmi értelme! Mi nem akkor zárunk és nem akkor nyitunk!
Összes adat szar lett! Érdekes!!
Ha azt nézzük hogy ahol tegnap USA bezárt, akkor 21030 on kellett volna nyitnunk..de ugye 25 pontot jöttek fel azóta...az kb...hát jah..kb. egál..vagy fene tudja..itt most eléggé össze-kuszálódott a dolog..
ki tudja hogy melyik bef. alapkezelő mihez akarja viszonyítani. ilyen 1000 pontos rángatózásoknál lehet 300-400 pont differencia.
Hali!
Ebben igazad van, de ha mindent így vennénk ,akkor bele kellene kalkulálnod pl. a tegnapi OTP öntödét. Itt szakadt, amikor ott épp nem.
Bekavarhatott tényleg az alapkezelői biz-basz (nagy valószínűséggel tegnap tényleg ez történt).
Te is megtudhatod előre, ha befizetsz 5000$ évente vagy havonta nem is tudom már, rég volt erről szó!
Valamelyik oldalon 30 perccel előbb megtudhatod ha VIP-es vagy!
Énszerintem ezeknek a nagy guruknak tuti vannak valami belső információik hogy mégis mennyi lesz a munkanélküliség..stb...elég csak egy középszintű munkaügyi hivatlaban dolgozó embert megvenni..máris friss infót kaphatnak.
Na igen, de mi ezt már lekereskedtünk azt ne felejtsd el!
Ki tudja, hogy ki mire fogja használni a magas nyitót és az SC lefutása után nem e nyílnak újabbak magasabbról??
Szóval USA nyitás az tuti pozitív lesz! A másik mi kicsit túlzottan is optimisták lettünk! SnP futi mikor mi zártunk 1084-en volt, mostani állása 1086! Mi meg közel 4% pluszban! :)))
Bár a tegnapi lekötést sem indokolta semmi! Ha azt nem vesszük figyelembe akkor OK! egálban vagyunk kb.
Ezeket a bazi nagy leütéseket érdemes vételekre pazarolni!! :))