Regisztráció Elfelejtett jelszó

Brókercégek, kereskedési platformok

Re: nincs cím

#257128 zeeh_ Előzmény: #257109

Nekem majdnem lett.

Hálát adok az égnek, hogy végül nem nyomtam meg a gombot.

#257119 Scipio Előzmény: #257105

A sima netbroki legalább engedi az ajánlatok ki-be tételét, a pro 14.46.36-kor feladta a harcot...

#257106 kelvin Előzmény: #257103

Összehangolt támadás a kisbüfik ellen :-D

Ez már a gépek lázadása. Detto nekem sem megy semmi

#257105 Scipio Előzmény: #257096

Be... Már próbálkoztam újraindítással, sima netbrokival, minden rossz, de két vételi ajánlatomat bevette úgy, hogy visszavonni már nem lehet, szép...

#257081 Scipio Előzmény: #257060

Én is újraindítottam, úgy sem lett jó, majd egy rövid ideig igen, most meg az ajánlataimat sem veszi be lassan 5 perce, a könyvek is halottak, sz@r az egész...

szerk: már a kötéseket sem írja...

#257060 zeeh_ Előzmény: #257056

Hurrá, 9, azaz KILENC perc után ismét frissült minden papír könyve.

Kilépés majd belépés után sem frissült, befagyott a könyv, de a fejlécben látható volt az aktuális kötési darabszám.

KBC mikor újítja meg a rendszerét? Jövő héten? Mintha június elejéről írtak volna a PF-es cikkben.

A csodálatos Erste rends…

#257054 zeeh_

A csodálatos Erste rendszer megint hozza a formáját.

Több papír könyve nem frissül.

#256595 Netmaster Előzmény: #256481

A CFD mesterséges termék, mind a bid, mind az ask oldalt a brókercég adja, az ő jutaléka a két érték közti különbség. Hogy a stop miért pont így működik, az jó kérdés, amikor anno néztem, mintha lett volna külön stop if bid / stop if asked lehetőség is stopnál. Na, szóval úgy tűnik, ilyen esetben a stop if asked van érvényben, azaz 767-en van a kötés, ez 767 / 770-ként jelenik meg (tehát úgy követi le az indexet, hogy a bid felel meg az aktuális indexértéknek, az ask meg +spread), így aktiválódik a stop. Ilyenkor 770-ként is fogja neked elszámolni, de értelemszerűen ettől még nem jelenik meg a charton.

#256555 archenius Előzmény: #256539

MT4-ben ez úgy működik, hogy eladni mindig az aktuális áron ad, venni viszont a spreaddel növelt áron. Ami ha 3 pip, akkor a stop akkor is zár, ha csak 2 pontra közelíti meg a tényleges ár a beállított szintet, de nem éri el. Mert az ár +3pip már kiüti a stopot.

#256543 Amatoregy Előzmény: #256539

Én a plus500-on jártam úgy, hogy nem kalkuláltam a spreadal. Most ez azért érdekes, mert van ami napközben 3 éjjel pedig mondjuk 15.

Viszont mivel demó, ki tudod kisérletezni.

#256539 surrano Előzmény: #256504

ezt ertem. de en ugy tudtam, hogy a stop akkor aktivalodik, ha a (short eseten) ask folemegy a megadott limitnek. ebben az esetben viszont ez nem tortent meg, vagy en nezek be nagyon valamit.