Én petiben látom. mol 305, mtel 688
Én petiben látom. mol 305, mtel 688
Lát valaki valamit, valahol, hogy most mi zajlik MOL-ban, Mtelben?
bazzeg, ez így remek.
Nekem majdnem lett.
Hálát adok az égnek, hogy végül nem nyomtam meg a gombot.
A sima netbroki legalább engedi az ajánlatok ki-be tételét, a pro 14.46.36-kor feladta a harcot...
Még jó hogy semmi papírom sincs és nyitott megbízásom sem
Összehangolt támadás a kisbüfik ellen :-D
Ez már a gépek lázadása. Detto nekem sem megy semmi
Be... Már próbálkoztam újraindítással, sima netbrokival, minden rossz, de két vételi ajánlatomat bevette úgy, hogy visszavonni már nem lehet, szép...
erste bedöglött
most nincs arjegyzes az erstes certikre, vagy a kbc sem frissiti a konyvet???
Én is újraindítottam, úgy sem lett jó, majd egy rövid ideig igen, most meg az ajánlataimat sem veszi be lassan 5 perce, a könyvek is halottak, sz@r az egész...
szerk: már a kötéseket sem írja...
Szar az Erste rendszere, de ma nálam a Petinél sincs minden rendben.
Hurrá, 9, azaz KILENC perc után ismét frissült minden papír könyve.
Kilépés majd belépés után sem frissült, befagyott a könyv, de a fejlécben látható volt az aktuális kötési darabszám.
KBC mikor újítja meg a rendszerét? Jövő héten? Mintha június elejéről írtak volna a PF-es cikkben.
A csodálatos Erste rendszer megint hozza a formáját.
Több papír könyve nem frissül.
A CFD mesterséges termék, mind a bid, mind az ask oldalt a brókercég adja, az ő jutaléka a két érték közti különbség. Hogy a stop miért pont így működik, az jó kérdés, amikor anno néztem, mintha lett volna külön stop if bid / stop if asked lehetőség is stopnál. Na, szóval úgy tűnik, ilyen esetben a stop if asked van érvényben, azaz 767-en van a kötés, ez 767 / 770-ként jelenik meg (tehát úgy követi le az indexet, hogy a bid felel meg az aktuális indexértéknek, az ask meg +spread), így aktiválódik a stop. Ilyenkor 770-ként is fogja neked elszámolni, de értelemszerűen ettől még nem jelenik meg a charton.
MT4-ben ez úgy működik, hogy eladni mindig az aktuális áron ad, venni viszont a spreaddel növelt áron. Ami ha 3 pip, akkor a stop akkor is zár, ha csak 2 pontra közelíti meg a tényleges ár a beállított szintet, de nem éri el. Mert az ár +3pip már kiüti a stopot.
Én a plus500-on jártam úgy, hogy nem kalkuláltam a spreadal. Most ez azért érdekes, mert van ami napközben 3 éjjel pedig mondjuk 15.
Viszont mivel demó, ki tudod kisérletezni.