Regisztráció Elfelejtett jelszó

Plus500 trader

Re: lotméretek

#256996 Amatoregy Előzmény: #256990

Nekem rendre fizettek. Apránként vettem ki a tőkét,összességében többet mint amit beraktam.

Az más kérdés, hogy utoljára mérgemben hagytam likvidálni az összes pozit.

Én egyébként most is használom. Nem trédelek, viszont beállítom a figyelendő árszinteket és arról jön az sms.

#256990 ikszf Előzmény: #256983

jaja, aztán még csak most kezdődik a neheze :))

Először a technikája, és még az is csak az eszköz, a hogyan.

Csak utána jön, hogy mit, és miért.

Hosszú út lesz. :)

#256972 ikszf Előzmény: #256959

kösz az infót, rendesen körbejártam már a témát, meg is van a kiszemelt brókercég, 2 hete naponta levelezek velük :)

a plus500-at az ajándék 5000 huf-al csak a demó számla helyett használom :))

némi adrenalin, tesztelgetés, és semmi messzemenő következtetést nem vonok le.

Egy fillért se raknék be hozzájuk. Egyébként forexpeacearmy-n, vagy bárhol máshol rengeteg brókercégről lehet olvasni, hogy a withdraw-nál már komoly gondok vannak. Egyetlen dealing desk-es brókerhez se raknék egy fillért se.

#256960 lackok Előzmény: #256959

Forrás egy másik fórumról:

"Olvasgatok erre-arra, és ezt találom:

"Ellenőrzés az interneten

Sok probléma elképzelhető egy brókercéggel, ami elsőre eszünkbe se jutna. Ha a PSZÁF szerint rendben van a cég, akkor le kell ellenőrizni a jó hírét az interneten is. Magyar cég esetében azt nézzük meg, hogy a "cégnév + csalás" vagy "cégnév + átverés" kulcsszóra milyen találatokat ad a Google, külföldi cégek esetében a kulcsszó pl.: "cégnév + scam" vagy a "cégnév + fraud". Mérlegelni a találatok alapján kell.

Például így találtam a következő információt a Plus500-ról:

http://www.forexpeacearmy.com/forex-...us500-com.html. Itt azt írják, hogy a Plus500 a nyerőben záró ügyfelek számláit az első pénzkivétel után zárolta. Aki nyereséggel fektet be náluk, azt nem hagyják tovább kereskedni, ami szerintem etikátlan. (Emiatt le is tiltottam a Tőzsdeász.hu-ról a hirdetéseiket.)

Aki befektetéssel akar foglalkozni, az a posztban tárgyalt dolgokat nem kerülheti el, de a sok utánajárás meghálálja magát: egy jól kiválasztott internetes brókercégnél biztonságosan és az interneten jóval olcsóbban lehet befektetni."

Egy kis plussz nyalánkság erről a brokiról.

As we sow abundantly, we reap abundantly.This is the Divine Law.

"

#256959 lackok Előzmény: #256957

Viszont jó ha tudod, hogy kutatások szerint a Plus500-ban a nyereséget elért felhasználók számlát zárolják, ezért nehézkes a pénzkivétel.....

A nyereség azt jelenti, hogy a Tőkéd nagyobb lett mint a Deposit által betett pénz....

#256957 ikszf Előzmény: #256947

A lejárat nélküli etf felejtős az 5k ajándékkal :) túl magas a fedezeti követelménye.

Cac40-et nézegettem jobb híján. Köszi a gyors választ. Azt mondjuk nem értem, miért pont a dax-al keménykednek 1 lot-ra.

Marad a cac.

#256947 Amatoregy Előzmény: #256943

a dax és cac nagyjából együtt mozog. Ráadásul a cac-ra kapsz kamatot is shorat esetén.

Cacban is kétféle van: az index etf ennek van lejárata és a lejáat nélküli luxorcac az etf-ek között lentebb...

lotméretek

#256943 ikszf

jól látom, hogy DAX-ból 1 lot a legkisebb köthető mennyiség, míg pl sp500, cac, dji, ftse100-ra csak 0,1 lot?

Miért pont a dax? :)) Ez most mire jó nekik?

Re: Előny és hátrány

#251119 ikszf Előzmény: #251108

De írtad, hogy 2%-ot vontak.

Azt ki, vagy befizetésnél?

milyen devizanemű számláid vannak?

#251104 lackok Előzmény: #251092

Én forintban utaltam a forintos MB számlámra. Nem vontak egy fillért sem. Aztán az MB-ről tettem át a Plus500-ba és szintén nem vontak egy fillért sem!

Kifelé nem tudom, hogy megy addig nem jutottam el vele..:))

#251092 ikszf Előzmény: #141624

Jól értem, hogy itt neked MB-vel történő befizetésnél 2% díjat ráterheltek?

Milyen MB számlát nyitottál, és milyen devizában vezetik a brókercéges ügyfélszámládat?

Kifizetésnél is vontak le?

Re: eltérés

#246917 ikszf Előzmény: #246894

Tőke lenne, de azért kezdésnek max 500$-ra gondoltam (és az már most is $-ban van, úgyhogy nem szeretnék konverziót. És visan vagy moneybookersen parkol). Leginkább swing, vagy 1-2 hónapos pozikat szeretnék tartani. És főleg index (dji, esetleg dax, de ellennék én csak dji-vel is), és nem baj, ha nem tőkeáttételes pozi. De legyen short is.

Még arra se jöttem rá, hogy melyik lenne a leg(költség)hatékonyabb eszköz erre. Talán egy short és long etf?

#246894 Amatoregy Előzmény: #246891

Nyitsz usd számlát. A különbözö deviza számlák között piaci áron azonnal konvertálhatsz és a másik deviza számlán folytatod. 1 % a konverzio. Van az oldaltérképen kereskedelmi számologep. Adm. Indexre drága, akkor erre jobb a plusz. Kérdés mennyi tökéd van?

#246891 ikszf Előzmény: #246859

és admiral-on mit történik, ha ft (vagy €) számlád van de pl DJI-re $-ban kötsz?

Oda-vissza konverziós költség?

Ha konverzió van, akkor ott is T+2. vagy T+3. napi devizaárfolyamot használják?

#246866 NightLord Előzmény: #246859

Az a helyzet, hogy a nagy armageddonban nyitva maradt 1 EURUSD pozim, ami végülis mánapravisszahozott egy keveset, úgyhogy mégsem kerültem teljesen nullára, egyelőre maradok : )