Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#256667 pruntyoke Előzmény: #256663

hát, ha akarjuk ezt is bele lehet olvasni..

ma szerintem nem gap down lesz, inkább az ellenkezője a futikat és ázsiát elnézve..

Ettől zuhant a pesti tőz…

#256661 pruntyoke

Ettől zuhant a pesti tőzsde

Ismét jelentős kilengéseket okozott a szerdai tőzsdei kereskedés zárószakaszában az MSCI index átsúlyozása. A külföldi alapkezelők által követett feltörekvő piaci indexben a magyar részvények súlya a korábbi 0,6-ról 0,5 százalékra csökkent, a változtatás a tegnapi zárással lépett életbe (Napi, 2010. május 12.) és sokan az utolsó pillanatban hajtották végre a módosításokat.

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=446999&place=frisshirek

BUX elemzés 2010.05.27. …

#256654 wizes

BUX elemzés 2010.05.27. 4:00

Eléggé félresikerült a tegnapi korrekció, amilyen biztatónak indult, olyan elkeserítő lett a vége. Sem a kedden megnyílt rést, sem a 200 napos mozgóátlagot nem tudta betölteni, illetve elérni. Mindez tovább erősíti azon várakozásomat, hogy az index eléri a tavaly év végén kiépített bázisát 20.400 pontnál. A bázis alja egészen 19.600 pontig nyúlik le. Emelkedés során ellenállás 21.150-200 pontnál. Amíg a kedden megnyílt rés nyitva van, illetve a 200 napos mozgóátlag mint ellenállás kitart, esély sincs az emelkedésre.

http://profitline.hu/technika/elemzes/174234

Yrgg itt is!

Mi ez a bazi nagy kilövés?

Jóregg! Futikat elnézve…

#256653 Pityke35

Jóregg!

Futikat elnézve elmarad a gap down...a hullámvasút ehhez képest hortobágy!

#256621 BudFox Előzmény: #256596

ahogy nézegettem holnap 21030 -on nyithatunk...faxa...én meg eldobtam minden shortomat....

ez nem lehet igaz..egy nap short egy nap long...váltakozva...értelmet ne is keressen benne senki.

#256618 Scipio Előzmény: #256616

Ismerős érzések és tapasztalatok... Ma egyébként eszembe jutottál, akp7 volt a reggeli belépőkódom, gondolkodtam is mit jelenthet ez a számomra, de nem sikerült rájönnöm :))

#256616 akpo7 Előzmény: #256582

Erre a verziora mar kiepitett tartos hortom es devizaallomanyom van. :)

Az ugralosbol ma kivagott a stop, ahhoz most keresek beszallot, de holnap meg nem leszek gepkozelben. Mult pentek ota ma neztem eloszor a pejacra (kiszabadsagoltam es kiitaloztam magam az Inter-tripla tiszteletere :) ), be is raktam egy profitvedot reggel ki is vagott okosan. Ha nincs benn, bitos 22500-on zarunk ma.

#256611 kelvin Előzmény: #256606

Köszi a második jobban tetszik, bár mindegy.

Ahogy az öreg mondaná, eszem ****om megáll, hogy holnap is gappel kell nyissunk.