Felez??
Egy kis usa eséstől még ne menjünk fejjel a falnak.
Felez??
Egy kis usa eséstől még ne menjünk fejjel a falnak.
Főleg ha tudnád mennyi van ;-)
Csak nem azon a számlámon van a sok :-D
azt hittem többet vettél, azért azt short bőven fedezi
Köszi viszont azon gondolkodom, hogy nem dobom holnap, mert van elég short fedezetem rá, ha felez az árfolyam akkor is max 300k-t bukom, a shorttal meg vagy miskát keresek. Ejj dilemma
na a pszichóm holnap eldönti :-D
Szerintem ebben reggel felgap lesz, ennyire nem üthetik már, lassan mozogni sem fog :)
http://www.imagebam.com/image/c9a08a82116389
kép lemaradt! :D
Na bazdmeg, 15,5k alatt a köv szint. Addig nem tartom!!!
Ebből ****án bevásároltam :-S
Nekem 40db-om van de hogy basznám meg mikor vételre gondoltam vagy tört volna el az ujjam mikor leOKéztam.
Szerintem pontos szintet nehéz ebben mondani inkább, egy zónát jelöltem ki:
http://www.imagebam.com/image/a2ce4882116000
Óráson is ugyanez látszik!
megnézem, másik gépen vagyok. Úgy tűnik az a 10db elég lett. :)
Meg tudnád nekem mondani hol a következő támasz szint a moltaban? Illetve fibó?
30-60 percesen
Elemzésben nem látom.
köszi
Én is néztem gyertya forgalmakat :))
Hát, sztem a mai forgalom akár hetinek is elég lenne.
A kereskedés harmada záróban történt!Azt a ......
Szépen átugrották a stopomat.
hát pont azért mert akkor a sok USd-t váltották át forintra és vettek rajta MOL részvényt...
ez itt off, de magyarázd meg 250es dollárnál miért volt 25.000:))) ha esik tovább holnap a mol az egészen érdekes képet fog nyújtani a piacról
Ugyanez történt velem is, a molos izgalmak között a 10 forintos humeteimből felejtettem be berakni egy adagot 11-re, napok óta szórom nyitóban-záróban, félek rám rohad :))
Ráadásul az sem tűnt fel, hogy a maradék mol is elment zárás előtt 685-ön, mondjuk ez nem érintett kellemetlenül, 1 darab maradt meg, így longban vagyok továbbra is 630-ról :))
azért mert ha holnap elkezdik kivonni a forintokat és USD-re konvertálják, akkor a Richter még menni for a forintzuhanásra való tekintettel.
A Tcom meg túlesett az sztalék után, azt korrigálja. Meg az a néhány okos EU befektető veszi, aki a 8-9%-os osztalékhozamért veszi ezt az európai részvényt...
azért mert ha holnap elkezdik kivonni a forintokat és USD-re konvertálják, akkor a Richter még menni for a forintzuhanásra való tekintettel.
A Tcom meg túlesett az sztalék után, azt korrigálja. Meg az a néhány okos EU befektető veszi, aki a 8-9%-os osztalékhozamért veszi ezt az európai részvényt...