én is elmentettem a képet...MOL ban 98.000 darab volt legfelül eladáson...ezért kellett szórni egész délután...el kellett adni..ennyi maradt meg még zárásra.
Csak azt tudnám hogy ki volt az ? és milyen áron vette vajon ?
én is elmentettem a képet...MOL ban 98.000 darab volt legfelül eladáson...ezért kellett szórni egész délután...el kellett adni..ennyi maradt meg még zárásra.
Csak azt tudnám hogy ki volt az ? és milyen áron vette vajon ?
sztm tedd fel blogként :)) emlék:D
Itt a záró könyvekről a kép :)
http://www.postimage.org/image.php?v=PqJdCRS
Ez valamit előrevetít.
S&Pben brutál füllescsésze.
Buxban még nem néztem milyen lett a gyertya.. de itt készül a B.pont szerintem..
de már igen , én is azt lesem : 1,17 -en megállt az SP, aztán 1,54 -en indult újra....eszelős szivatás :D
én adtam rá 1 Kontraktust hogy rohadjon meg :D
brutál mennyiségek voltak a könyvben..MOL ban nem is láttam még ennyit.
persze, mert záróban kötöd, akkor nem kell külön megállapodás. Hanem beállsz mindkettő oldalra, Én is csináltam ilyeneket:) csak mennyiség és papír is más volt
Mellesleg megjegyzem a KT majd 625
További szép napot! Sziasztok!!
Meglehet! , de egyik kötés sem csillagos
Petiben úgy jelzik az átkötéseket!!!
Viszont akkor a hati longom akár jó is lehet holnap! Lekötések láttán rettegtem nem is kicsit a zárótól!
USA/DAX zárásunk után emelkedésbe is kezdett!!!!
A KT 625 ami 5,35%-ot jelent szép kilátások!
hatira ráadtam, mol fedezet miatt, ehh mekkora tételek voltak, otp-ről nem is veszélve. Aki vett 700 felett ma és tartotta záróig -5%-os a számlája szép
trix indikátor még 30percesen ad longot többi csutkán....reggel eső lesz gdp -ig
baromi nagy záróforgalmak voltak, hati viszont nem lett lekötve.
Sorosnak ehhez továbbra sincs köze. hóvége, átkötések.
Hatilongot lefeleztem,ezt a hülyegyerek zárást...
Zártam a tegnapi longot. Jobb lehetőség is lett volna, de usa túl magasan nyitott..