Rg fel,Molly le,Oti tart,no ebből tssék meglátni hogy merre az arra :D
Rg fel,Molly le,Oti tart,no ebből tssék meglátni hogy merre az arra :D
Szerintem sima záró doji beállítás, ahogy mondtam reggel.
Délben elmentem, hallottam a kocsiban, hogy hogy felment a piac, na mondom ebből hogy lesz doji, hát így..
:))
megint selejtesekkel húzzák a buxot, jó móka :)
ej henci,barátnődnek hagyd meg,no meg 1 szer csak akarsz gyereket is...én meg ha short....elég recsegős ,nem tom usa kibírja-e
Benne van a reggel gap up,de ez inkább tömésnek tűnik,bár Otit nem adják ész nélkül,hmmm kaszino ez minden nap :D
sztm is van, kétségtelen :) holnap gap up lesz tökön szúrom magam az biztos:)
Jaja ezért zártam a rövid shortjaim 50%-át tegnap mert sejtettem őrület lesz, mint ahogy szokott.
Menetrend most felfelé, és utána a pálfordulat.
Holnapi gap miatt tartják most lent a buxot amcsihoz képest.
nem egy napos oldalazásra gondoltam, te...
most sem egy napos az eső trend, és még van benne szufla szerintem...
egyébként csak utólag látni, hogy oldalazó piac volt, mert reggel kísérteties volt arra a limites napra... ma megy bux egy 4-5%ot akkor meg pislogunk:)
Az lehet,de nem nekem....Molly ma leadott egész nap 4% ot,Oti kb felét emelkedte vissza a tegnapi napnak,Rg-ról jót nem tudok mondani,most szágilhatnánk usákiára....
illene illene..:))
Oldalazó piacon ugrálok, emelkedő piacon (shortos lévén) ugrálok, de eső piacon ülök a seggemen. Mert legalább az egyik oldalon illene így kereskedni:))
Komolyan nem értem mi folyik itthon! Kt meg folyamatosan magam, mintha longot jelezne. hmmm
Amcsik mennek mi nem. Bár most visszakorrigáltak kicsit, de lehet nekünk figuráznak.
Most elváltunk Amerikától, nagy emelkedésre felmegyünk egy kicsit, a legkisebb esésre azonnal nagyot esünk.