Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: .

#255872 Zabás Előzmény: #255868

Valaki írta is neked, hogy nézd meg a fotelben! :)

A fotelbe ahogy beültél biztosan bekapcsoltad!

#255870 Robag Előzmény: #255868

Lehet hogy megnyomott rajta valamit a fotel, azért nem csörgött ki... :)

Egyébként nekem is csak így utólag jut eszembe, hogy ha mindig hangpostára ment, azért még sms-sel próbálkozhattál volna.

#255868 Atesz11 Előzmény: #255839

Egész végig a közelemben volt!

Becsúszott a fotel kartámasza és az ülőrésze közé.Ráadásul ott nem is kerestem.

Az a durva az egészben,hogy mikor megcsörgettem a telót mindig hangposta duma volt!Ez így ment 3 napig.Aztán tegnap éppen a tv-t kapcsolgattam a padlásszobában egyszer csak hallom azt a hangot valahonnan mikor lemerülni készül a teló és rinyál,hogy töltőre kéne tenni.

Akkor találtam meg."Írja be a PIN-t" díszelgett a kijelzőjén,de másodperceken belül elsötétült ismét.Utána már nem reagált semmire,akkor tettem töltőre

Az nem fér a fejembe,hogyan lehetséges az,hogy rövid ideig,de világított a kijelzője.

De előtte napokig hangposta volt csak.

Amikor szombaton használtam már erősen pirosban volt az akksi töltöttsége.

Egészen addig biztos voltam benne,hogy az udvaron eshetett ki a zsebemből,amíg meg nem "szólalt".

#255828 Atesz11 Előzmény: #255441

Ekkora marhát,mint én!Fenének hoztam át a shortot tegnapról.grrrrrr

Usa támasz nem esett el egyelőre,ahogy várható volt,a hülye pszihém!

21700 felett kistoppoltak,nagyobb része 22000ről volt.Picsába.!

A telefon legalább előkerült!:)

#255441 Waszeitung Előzmény: #255440

Amúgy érdekes,egy csomó helyen olvasni - hallani ezt a shorttilmat,és pár helyen hozzá is teszik hogy ez még egyszer sem segített az árfolyamok csökkenésén :D

Brokercég nem keres mert nincsen jutalék,shortzárók nem hajtják fel az árfolyamot,nyereséges shortosból pedig nem lesz plussz zseton amivel kereskedhetne tovább,most akkor mi is a cél?

.

#255439 Sumér harcos

"A német pénzügyminisztérium a múlt héten bejelentetteknél szélesebb körű tilalmat vezetne be a fedezetlen short ügyletek visszaszorítására, az új javaslatokat a kormány jövő héten tárgyalja meg - írja a Wall Street Journal. Az egyes pénzügyi részvényeken túl, amelyek fedezetlen shortolására múlt héten vetett ki tilalmat a német pénzügyi felügyelet, a BaFin, bármely részvényre, tőzsdén forgó eurózóna állampapírokra és nem fedezési célú származtatott devizaügyletekre is kiterjesztenék a korlátozásokat."

na,ezt a nagy szélesitést jó lenne,ha befejeznék,még gondolat korában.....véletlenül túl széles lesz a tilalom köre....

Re: nincs cím

#254858 Bakiba Előzmény: #254857

Mert már az vagy:))

Amatoregy, biztos hogy az autót kell cserélni és javítani, nem a sofőrt:))

#254857 hosszhuszár Előzmény: #254790

HÖ-HÖ, nem voltam benne biztos, csak rémlett valami, astrára gyanakodtam, de ez lett belőle......

És úriember, már nem is leszek, szerintem....:)))

#254765 Amatoregy Előzmény: #254326

Márcsak röhögök.

Csere autó pénteken elhozva (eggyel nagyobb méret)

Szombat reggel kiderül, hogy nem működik az első szivargyújtó. (Ugye ebbe megy a navigáció)

Biztosíték csere a benzinkútnál. Ekkor derül, ki hogy két féle fizikai méretű biztosíték létezik. Na mindegy tesco-ban vettem másfajtát.

Brno-ban kigyulland a motorkontroll lámpa. :DDD

Végül is oda vissza megjártuk, a teljesítmény itthon az utolsó 100 km-en 65 és 140 LE között ingadozott...

:DDDD

#254281 wizes Előzmény: #253790

Képzeld el, Bognár Tibi Írta aki osztálytársam volt a Bláthy technikumban.