Valaki írta is neked, hogy nézd meg a fotelben! :)
A fotelbe ahogy beültél biztosan bekapcsoltad!
Valaki írta is neked, hogy nézd meg a fotelben! :)
A fotelbe ahogy beültél biztosan bekapcsoltad!
Lehet hogy megnyomott rajta valamit a fotel, azért nem csörgött ki... :)
Egyébként nekem is csak így utólag jut eszembe, hogy ha mindig hangpostára ment, azért még sms-sel próbálkozhattál volna.
:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D kb ez a véleményem :D:D
Egész végig a közelemben volt!
Becsúszott a fotel kartámasza és az ülőrésze közé.Ráadásul ott nem is kerestem.
Az a durva az egészben,hogy mikor megcsörgettem a telót mindig hangposta duma volt!Ez így ment 3 napig.Aztán tegnap éppen a tv-t kapcsolgattam a padlásszobában egyszer csak hallom azt a hangot valahonnan mikor lemerülni készül a teló és rinyál,hogy töltőre kéne tenni.
Akkor találtam meg."Írja be a PIN-t" díszelgett a kijelzőjén,de másodperceken belül elsötétült ismét.Utána már nem reagált semmire,akkor tettem töltőre
Az nem fér a fejembe,hogyan lehetséges az,hogy rövid ideig,de világított a kijelzője.
De előtte napokig hangposta volt csak.
Amikor szombaton használtam már erősen pirosban volt az akksi töltöttsége.
Egészen addig biztos voltam benne,hogy az udvaron eshetett ki a zsebemből,amíg meg nem "szólalt".
Most komolyan, ne szórakozz már velünk, hol volt az a k. telefon??????
:D:D
Ekkora marhát,mint én!Fenének hoztam át a shortot tegnapról.grrrrrr
Usa támasz nem esett el egyelőre,ahogy várható volt,a hülye pszihém!
21700 felett kistoppoltak,nagyobb része 22000ről volt.Picsába.!
A telefon legalább előkerült!:)
Amúgy érdekes,egy csomó helyen olvasni - hallani ezt a shorttilmat,és pár helyen hozzá is teszik hogy ez még egyszer sem segített az árfolyamok csökkenésén :D
Brokercég nem keres mert nincsen jutalék,shortzárók nem hajtják fel az árfolyamot,nyereséges shortosból pedig nem lesz plussz zseton amivel kereskedhetne tovább,most akkor mi is a cél?
esés lesz gyorsabb, semmi gond:)
"A német pénzügyminisztérium a múlt héten bejelentetteknél szélesebb körű tilalmat vezetne be a fedezetlen short ügyletek visszaszorítására, az új javaslatokat a kormány jövő héten tárgyalja meg - írja a Wall Street Journal. Az egyes pénzügyi részvényeken túl, amelyek fedezetlen shortolására múlt héten vetett ki tilalmat a német pénzügyi felügyelet, a BaFin, bármely részvényre, tőzsdén forgó eurózóna állampapírokra és nem fedezési célú származtatott devizaügyletekre is kiterjesztenék a korlátozásokat."
na,ezt a nagy szélesitést jó lenne,ha befejeznék,még gondolat korában.....véletlenül túl széles lesz a tilalom köre....
Mert már az vagy:))
Amatoregy, biztos hogy az autót kell cserélni és javítani, nem a sofőrt:))
HÖ-HÖ, nem voltam benne biztos, csak rémlett valami, astrára gyanakodtam, de ez lett belőle......
És úriember, már nem is leszek, szerintem....:)))
Mindig tudtuk, hogy Józsi nem úriember.
:DDD
Ugyanis az biztosra nem tippel...
:DDDDD
a tipust kell cserélni....._))
Márcsak röhögök.
Csere autó pénteken elhozva (eggyel nagyobb méret)
Szombat reggel kiderül, hogy nem működik az első szivargyújtó. (Ugye ebbe megy a navigáció)
Biztosíték csere a benzinkútnál. Ekkor derül, ki hogy két féle fizikai méretű biztosíték létezik. Na mindegy tesco-ban vettem másfajtát.
Brno-ban kigyulland a motorkontroll lámpa. :DDD
Végül is oda vissza megjártuk, a teljesítmény itthon az utolsó 100 km-en 65 és 140 LE között ingadozott...
:DDDD
a hibák alapján, csak egy ford focus lehet, szerintem...:)))