Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: hk

#255904 Ricsi Előzmény: #255896

Mi 80? Én erről most lemaradtam.

Egyébként nem merek MOL-t venni, és annyira nem is akarok, nem foglalkozom vele. Ami nekem hihetetlen, hogy EUR/USD-ben 2 hete összekötöttem 2 csúcsot, amik óriási esést mutattak, és ez az instrumentum azóta is szinte csak alatta van.

Tegnap 1.333 volt a vonal, most 1.233, és folyamatosan csúszik le vele. Órás felbontáson nézem, de gondolom, napiban ugyanaz. Egyszerűen nem tud komolyabban fölé menni...

És ez szerintem elég gáz a longosoknak.

http://stooq.com/q/?s=eurusd&c=1m&t=c&a=lg&b=0

Ha megnézed messziről, sokkal lejjebb van, mint 2008 őszén és 2009 tavaszán.

#255897 BudFox Előzmény: #255892

azt nem értem hogy adat előtt igy felhúzták a futureseket ez mit jelent ?

ha kijön mondjuk egy jobb adat akkor hova emelkednek még ? +2% -ra ?

meglátjuk mi lesz...kíváncsian várom.

#255895 Waszeitung Előzmény: #255881

Egy hete aszondod hogy Te csak shortot nyitsz,én most felfelére játszok,ez így pont jó :D

Rg mindjárt megpusztul úgy összeroskadt,ezt is csak most képes elkövetni....

#255892 Kezdő Előzmény: #255843

Én most longolok kicsit, és nem úgy látom, ahogy te... Ettől alacsonyabb USA mellett már 800-on voltunk.

#255879 BudFox Előzmény: #255865

lassan több szigetünk lesz mint Görögországnak :P

Ez a futures nem bír esni egyszerűen..betegesen, kényszerűen meg kell venni mindig.

#255871 kerikoma Előzmény: #255865

Azért ma egy 835-600 short bejött, nagy vész nincsen csak a fordításba ugatott bele Molly kutya, így ismét nem kerestem, de várom a következő beszállót legyen az long, vagy short....

#255866 Ricsi Előzmény: #255863

Én még shortban:)

A tegnapi csökkentettem, következő csökkentés 22K felett. Én nem kapkodok, engem nem ugratnak ki, az biztos:)

#255865 Kissherceg Előzmény: #255862

nincsen sok köze a kettőnek egymáshoz... tedd egymás mellé a grafikonjaikat. Kerikomat sajnálom :(( megszívta:(

Holnap tovább felfele akkor ott a sziget lehetősége..

#255862 Ricsi Előzmény: #255858

Inkább hatit kellett volna, de te tudod. Ha megy a MOL, az is menni fog, de az olaj most ezt nem nagyon támogatja...

#255858 Zabás Előzmény: #255848

MOL-ba belevettem! Ott lehetett számítani a fordulatra, vagyis valamiféle felpattanásra, furdulatot még nagyon korai kikiabálni!

Richtrerrel viszont, hogy mi a helyzet azt nem tudom, számomra az tüzes papír!

OTP meglepett, hogy tovább bír felfele menni, még a végén ma is meglesz 10% csak pluszban! Viszont akkor ez egy nagyon erős fordítós jelzés!!!! Igazi kulcsforduló lehet belőle!

szerk:

OTP kulcsfordulóról még annyit, ha most itt beszárna már akkor is fordítós jel maradna, ha holnap meg gap up akkor meg longos orgazmus lesz! Shortos akasztással együtt!

Szóval most türelmesnek kell lenni, mint shortosnak, mint longosnak, mert még bármi lehet!

Hatiba elkélne egy kis forgalom, ha komolyan gondolja az emelkedést!

#255848 kerikoma Előzmény: #255840

Már kezdtünk elszakadni nyugattól, ezért nem akartam többet kockáztatni aztán nézd meg a két köcsögöt, jól beetettek, de szerintem nem vagyok egyedül....