Igen, ha az elsőt módosítod, tuti, hogy tickre teljesül és még jó is lett volna! :)
Viszont ha nem módosítom és teljesül akkor tuti, hogy szar irányban állok! :)
Igen, ha az elsőt módosítod, tuti, hogy tickre teljesül és még jó is lett volna! :)
Viszont ha nem módosítom és teljesül akkor tuti, hogy szar irányban állok! :)
Na, kérem, 9 perc után frissült minden könyv, pedig ki és be is léptem.
Hülye vagyok, mert 695-ről tettem át feljebb, de ez van. Mindig az első megérzés a jó :)
715-ön állok eladással, de amíg ezen a szinten nem adom el addig soha nem lesz annyi ! :))
Még lökhettek volna egy kicsit /700-on álltam/, most meg visszavehetném.
Meg bizony.
Annyira, hogy az Erste csodarendszerének eddig nem sikerült feldolgoznia a traumát, még mindig 683-684 áll egymással szemben.
Megfagyott az ajánlati könyv másnál is?
De jó, a MOL könyv is megadta magát...
hoppá!!
meghúzták rendesen...
204k valaki biztos elütött valamit :)
Így van KawaBazsy!
Jól néz ki a papírunk. :-)
Zabás spekitársunk rettenetes vízióját, a medve zászló alakzat megvalósulását,
talán levehetjük a napirendről lassacskán.
Visszakapaszkodtunk az emelkedő trendcsatornába szépen.
Be is szűkültünk, ami ugye egy nagyobb elmozdulást vetít előre rövidesen:
http://kepfeltoltes.hu/100527/Matyi_2010.05.26_www.kepfeltoltes.hu_.png
Longos reményeink szerint megtoljuk a bollinger felső szárát 720-730 irányába napokon belül.
680 felett vétel javallott.
Hajrá Matyi! :-)
Néztem én is ma 680-ig is elment, de mehetne már gyorsabban is felfelé.
Sokat időzik itt.....
az igen, most látom a zárót, színtiszta mázli, hogy nem léptem végül poziba. Úgy látszik, blueban (bár az mtel csak világoskék) a végefelé már nem szabad semmit se csinálni, mert RANDOM mehet 1-2-3 százalékot bármelyik irányba, néhány perc alatt. Mármint kisbüfi szempontból random:) és egyébként tényleg hol a pszáf..:) - lásd a kapcsolódó fórum észrevételeit:)
Ezt bezzeg felkötötték, ha nem adom el 670-en a 664-es longom, biztos beverik, így már nyugodtan meghúzhatták :((
Remélem látjátok, h továbbra is a Telkó az egyik legbikkancsabb papír! :-) A záró mennyiség nem sámli, nagyon ellenállás fölé akarták húzni.
hát igen, én 674-nél pont erre gondoltam :)) és meg is lett 667-en kicsiny shortom:) A kérdés az, hogy nyissak-e újat?... vagy majd holnap, de nagyobbat...
Ezt a vonalat lefoglalta a SÁTÁN! De mkost komolyan ezt a 666-ot már kivégeztük alulról/felülről/ elölről/hátulról/análisan/orálisan... :) Nem tudom, még mi maradt ki de valami itt még tuti lesz!
13000dbbal..:))
Mtelekom napi:
Jól viselte a gyűrődést a vérzivataros napok alatt, de inkább csak oldalazásra számíthatunk 640 és 690ft között.
http://outside.mfor.hu/mfor/images2/mtelekom_51111111111.PNG