Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#255477 lyonell Előzmény: #255474

teát olyat amiben úgy jelölöd ki amiben a b.pontot már megcsináltuk.pls

Sanda gyanúm,hogy az most volt este mikor amerika feljött,és innen le jó sok mondjuk 18ezerig,onaan 23 ig fel talán.passz

Nem értek ehhez az eliot…

#255474 lyonell

Nem értek ehhez az eliotthoz,nem akarok beleszólni.Ezért csak eggy kérés Hathor.

Légyszives linkelj eggy olyan imaget ammiben,már a nagy esés jön,had hasonlitcsam össze ezzel amit délután linkeltél.

#255472 kelvin Előzmény: #255468

Áhh értem akkor most a munkának szenteled az idő. Helyes kell a változatosság. Otpben sosem tudni mi lesz a támasz, teljesen globális, de főleg amcsifüggőkké váltunk. Én akartam venni oti 400-on, de letettem róla, mert inkább shortoltam hatit.

Az említett szintekről nekem van shortom, de sajna kevés a boldogságomhoz. Mindegy reggel ez is soknak fog tűnni. Nem tom TA mit mutat neked, de már nem várnám 23k fölé ezt a szarkupacot.

Elhiszem hogy a biztos beszállókra vársz, és nem shortot akarsz építeni hanem ráadni egyben és hagyszóljon, de a shortépítés vsz kifizetődőbb, másrészt nehezebben darálnak le.

Olyan meg hogy biztos beszálló ezen a volás piacon nem létezik, szóval azt felejtsd el. Az a biztos amit megeszel. :-D

Most viszont léptem. Jó éjt mindenkinek.

Sziasztok

úgy látom, megint jól le…

#255471 RemegoKez

úgy látom, megint jól lekereskedhető lesz USA :-/

#255468 Hathor Előzmény: #255466

Szia,

Nem tradelek. Várok.. addig melózom.. csak a melóban is visszaszállva idő kell a gyümölcs leszedéséhez

Biztos beszálló napra várok. 23200-300körül az volt, de korainak érzetem a belépést még, mert előtte nap volt 23.500.. de gyorsan leborították onnan 22500felé, ugye előtte nap írtam, hogy pedig 23300alatt kezdem figyelni a short belépőt, 23K alatti beszállóval, de gyors volt az a pár száz pont..

valszeg én vagyok alssú, meg megfontoltabb

Pénteken én is már felfele vártam, így nyilván arra léptem volna, rossz lépéssel utólag látva a mai nyitót. Ma meg mint a hitetlenek ki gondolta 4-5%os OTP-nél, hogy ez ma 10%is lesz? Ráadásul indik, A pont, 200MA, támasz vonal mind erre van.. szóval semmi lépegetés.

Egy határozott irány (irányba) és várás a cél, ha lesz ilyen.

OTI vevő 5330, 5370et tartott, de csak volt vele célja, Ő is tudja a többszörös támaszt, 5K közeledtét

#255466 kelvin Előzmény: #255463

Szia Sanyi!

Rég láttalak. Tradelsz vagy még a parton sütkérezel?

De jó hogy a ma nyitottak felét lezártam. Holnap adhatom újra fentebbről !

Sztem oti vevő nem tudott ló****t se csak aláálltak, mint ahogy próbáltak egész nap.

#255463 Hathor Előzmény: #255461

+n, nem tudtam javítani, fagyott a rendszer, zabásnál is látszik a hszén, kétszer jött, nekem meg nem is engedte újra küldeni

Na az első emelkedős fecske hír jobbra.. váratlan fordulat a wall streeten.

A 280Ks vevő OTP-ben zárószakaszban már tudott valamit.

Ezt csak TA alapján lehet szvsz

#255459 Hathor Előzmény: #255458

Én is megtaláltam itt a célom a pihiben.

Halad a melóm, meglátások jönnek, tapasztalatok, észrevételek, felvetéseim gyűlnek.

Ha nem lesz elliott BC, majd lesz egy fej-váll, ha az sem lesz, akkor lesz zászló vagy egyéb hetes távokon.

Indikátorok vételen, már csak a hírek kellenek fel.

Bőven ráérek, és továbbra is 100as nyitásokra várok, vagy nem csinálok inkább semmit.

1ktval ugyanazt kell tenni, mint 100zal, csak kisebb a bukó, meg a nyerő is, ha viszont a szabályokat betratja az ember stop szinten nincs gond igazán, csak a belépő napnak kell biztosnak lennie

#255456 Hathor Előzmény: #255445

Pont Te modnod, aki minden nap fordítva áll :)

na csak vicceltem, de van benne igazság. Minél többet néz az ember, annál jobban bonyolódik az élete. Nem érzem, hogy bármiről is le lennék maradva..

Ma 1000pont megvolt, másfél, két ilyen nap jó nekem a nullára. B.C között csak elkap valamit az ember

Határidő viszont nem kecmec, nincs várakozási idő, hogy majd visszamegy, hacsak nem 1kt-kal nyomja az ember, mint amatoregy, és kivárhatja 7Kt is.

#255455 Hathor Előzmény: #255445

na csak vicceltem, de van benne igazság. Minél többet néz az ember, anál jobban bonyolódik az élete.

Határidő viszont nem kecmec, nincs várakozási idő, hogy majd visszamegy, hacsak nem 1kt-kal nyomja az ember, mint amatoregy, és kivárhatja 7Kt is.

#255453 lyonell Előzmény: #255449

én csak daxot vágom,ha lefordul akkor 5870-ről,akkor vége a b-ének,ha nem akkor 6000-6100 ról short holnap elválik :)

#255452 Hathor Előzmény: #255445

na csak vicceltem, de van benne igazság. Minél többet néz az ember, anál jobban bonyolódik az élete.

#255451 Hathor Előzmény: #255445

#255446 lyonell Előzmény: #255444

b pont eszerint le? eléggé?

nem értek én ezkehez az eliott hullámokhoz csak azért kérdem?