kifulladt :D
minket már elkezdtek szórni :-)
sztm nem ő vett bele, meglepődnék. Ellenben ennek semmi köze hati topikhoz, szóval usaba írd légyszives.
Írtátok múltkofr,hogy soros belevett a citigrouppa,elég sok pízért.
Nem lehet,hogy shortolja,csak meletted 4szer annyival?
így meg nem tudják ráfogni ,hogy csalt?? de lehet hogy ez hülyeség.
Sztem várj egy kicsit a nyitással, 450-ig úgy is elhúzzák, ha akarnak valamit, ha nem akkor bárhol rá lehet adni
Egyébként OTP kivételével semmi extra a mai napban. Mol, ricsi, telcsi alig mínusz.
Így látszik igazán mekkora a hatiban az oti súlya
Ha jól gondolom most jön 15:30-ig a felmutyis rész. Sikerül e kis SC-t indítni kíváncsi leszek
Affenébe tényleg...de már csak negyed óra. és lemegyünk 21.300 alá meglásd. Dow Jones kinnt egy fontos pszichológiai szint...mág csak most kezdenek odaát is sokan kitárazni..remélhetőleg hatival is. vagy nyissanak shortot mit bánom én..
Amikor játéktermem volt akkor hallottam ezt utoljára :D
- Nem baj hogy csak szóród bele a pénzt a gépbe ?
- Ááá .-), előbb meg kell etetni, aztán lehet nyerni valamit :D
Bud papa, gekko bácsi elnánspágol, hogy csak otpről írsz, szegény hatit nem említed. Ne forgasd ki szavakat, hogy kapcsolódik otp hatihoz, mert bejegyzésed viszont nem :) Tehát hati még nincs 21300 alatt sajna.
Kell őket etetni, hogy szívesen vegyék fel a telefont...
detto, bár nekem 406-on volt az utolsó kötésem.
Most kivárás van megint!
Azért megnézném ma a -10%-os hatit csak a sportszerűség kedvéért!!
Marketwatch on nagy szalagcím : Dow beesik 10.000 alá.
Európa 3-4 % os esésben...
Végre a média is a shortosok mellé áll..nem csak a longosok mellé..ez most igy fer.
már 5400 alatt is vagyunk varázsütésre...SP futures is szépen megy le..nem kell egyelőre félni...USA miatt.
remélem zárásra nem bohóckodnak odaát.
jó lenne látni egy SP, vagy Dow Jones elemzést is magyarul..Erste szokott elemezni ilyet.
Én reggel nyitottam 630,670 és most 350-450, többi maradt egyelőre.
ja értem...tehát úgy voltál mint én..
pénteken nyitottam shortot 21970 -en és 22000 -en.
de elfelejtettem hogy van egy vételi ajánltaom 21501 -en...éppen nyitóban teljesült :-))
és most nyitottam rá 540, 580, 480, 416, 401 -en
ez is igaz mondjuk..500 as a KT..holott ilyenkor 250-270 szokott lenni..jogos..
fel kell sorakoztatni az érveket.