ingyen van, nyertem konkurens oldalon:) 100.000es nagyságrendű a díjja, végén vizsga és papírt is kapok. Utána szólíts mesternek :D
ingyen van, nyertem konkurens oldalon:) 100.000es nagyságrendű a díjja, végén vizsga és papírt is kapok. Utána szólíts mesternek :D
Már nem azért a 20 fillérért, de ilyen képzésekre nem nagyon éri meg elmenni :))
Már olyanra, ahol ilyen okosságokat mondanak. Remélem, sokba került :)))
mellesleg Én adtam rá:)
ma voltam egy pénzügyi képzésen, éppen ecsetelte az illető, hogy állampapír kamatokat mennyire lefogják csökkenteni és mekkora jólét lesz... Hallod behaltam... Elmesélem majd tőzsde talin, itt nem kívánok részletekbe merülni
Nem szoktam kérkedni a méretemmel,barátnőm nem panaszkodik :D
Pár konti csak,széllel szemben brumzoláshoz elég az is,400 alatt stoppolok...26e fölött bővítenék :D
:)))
Én beálltam venni, de már beraktam a stop-ot is, ha véletlenül megkapnám:)
Mert lehet, nem is lesz időm telefonálni:)
Mondjuk, nekem short realizálás lenne, de ha máris esik tovább, nyíljon meg újra:)
Ja , értem! Csak most, hogy megint vékonyabb lett a tárca, kicsit nehezebb a felfogásom!
Akkor sáv váltás lesz szerinted? Új sáv alja akkor 18500!! Nem hangzik valami fényesen!
Az egész világ egy származtatott piac USA miatt :))
Ázsia kivétel, többnyire!
Én 430-ért megveszem, vagy veszek belőle, nem tudom a méreted:)
Vszeg nem ez volt az évszázad üzlete,stoppot berakok hadd üsse ki ezt a remek vételt....meg ugye Hencinek is kell hogy keressen vmi uzsonnapénzt :D
http://mikeashton.wordpress.com/2010/05/24/no-picnic-but-no-panic-either/
2 dolog miatt linkeltem: ami most van, lehet csak előszele valaminek, ill ha így van, a 'kicsik' nem hiszik még el
na végre, kell az ütem fenntartása lefele:))
Vettem némi hatit 450en,úgyis annyit esett már :DD
ez a kell egy kis korrekció felfele nagyon drága tud ám lenni:)
Csak 1 hónapja irogatom,hogy BUX sáv: 21500-24500....:)))
a hati csak egy származtatott piac,nekem lényegtelen,kt miatt nehezebben értelmezhető...
én 21 400 alatt zártam a shortjaimat.. 919 pont volt benne :)
inkább mozi van és kivárás.. pénz meg a zsebbe..
:)
Nem tudom mi lesz igazából, de mondom ne is izgat. Kell egy kis korri felfelé, mert ezért sokat estünk mostanság. Azt meg nem hinném, hogy amcsik kinyitnak 2,5%-os mínuszban és tovább esnek. Inkább felfelé lesz belőle.
Ami viszont az otiban érdekes, hogy emelkedésben megint kis tételek vannak csak a nagyokkal aláállnak, de nem vesznek. Megvetetik a kicsikkel, így korrigálnak. Ejjj ez nekem gusztustalan.