én sem tartom valószínűnek, de ha usa vicceskedni akar akkor mindent el tudok képzelni...
én sem tartom valószínűnek, de ha usa vicceskedni akar akkor mindent el tudok képzelni...
és akkor még nem is zárástól számoltad, zárástól 3,5%-is megvan!
pozitívba?
azért azt nem hinném, -2,5%-ból, ahhoz valami nagy hír vagy adat kellene
ha meg usa netán pozitívba nyit akkor még feljebb mehetünk..
köszi
Valahogy olyan érzésem van hogy megismételjük a múltkorit és elkezdünk szépen emelkedni usa nyitásig.
nekem már elég szép pakk vissza van nyitva..most megálltam..
meglátjuk mi lesz holnapra.
Herceg - szóval ez a mai lehet a mérési rés ? ha USA igy marad estig..akkor holnap meglehet a kimerülési rés is ?
Evvan! Majd délután :-D
Nekem a kérdés már csak az, hogy hol lehet az A pont, valaki esetleg nem tudja megmondani?
(G-t már megtaláltam ;-) )
bazzz felfele beálltam 690-730-780ra és semmi, ezek már venni se tudnak, lúzer banda:)
kb enyém is hasonló, csak következő felfele után még kevesebbet ugrálok.
Felőlem visszarángathatják a futikat, nem érdekel, max annyiban hogy magasabbról adok. Hangulat elég gyászos világszerte. Tudom lassan be fognak dobni valami megváltó hírt, de az lesz az A pont és ott kell zárni.
akár az is megtörténhet. Feljebb is van rés elvileg, akkor lehet megvan a mérési. Még mindig kevés a shortom, de ez van.
Engem nem érdekel shortot építek. A pontban zárok, majd emelkedésben újra short építkezés. Swingelek, nem ugrálok. Ja és nem full short mert nincs kedvem megégni, csak a tőke max 50%-ig.Most ez a stratégiám
hogy hol vannak ?
elbújva az írósztal alatt :D ügyfél telefonját fel sem veszik :DD
Hati shortól azért félek, mert ez az USA futi úgy jött össze, hogy USA nyitva sem volt! HA a tegnapi zárójuktól nézzük akkot -5% kb!
Hogy erre, ma hogyan fognak reagálni??? K. kiváncsi leszek!!
Ez nem kérdés :-D
Bolond világ! EUR/USD tragikus, megint S&P futi -3% felett
No,400ra megjöttek a vevők....és már el is tűntek,ilyenkor mindig felmerül a kérdés hogy hol vannak akik jóval fentebb vettek mindent,ész nélkül,+15% Otira beálltak felsőlimitre pl?