köszönöm
ez egyre dúrvábban esik...és lehet hogy azt is tudom miért : sok elemzésben korábban ezt írták : egyelőre csak akkor lehetünk biztosak a további esésekben ha elesik a 21500 -az támasz szint..
Lehet hogy sokan még csak most kezdik hosszú távú shortjaikat nyitogatni ?
Ricsi!!!
Nem tudod véletlen ki veszi ennyire a MOL-t ?
köszi
Ezt a véleményt osztom. Cd célára is 4600 körül van. Általában ők azért jól kiszámítják. Akkor is ennyit mondtak mikor 2k volt és akkor is mikor 7k, szóval Én hiszek nekik, de nem feltétel nélkül.
hát azOTP most töri az 5600 -at...a mai magasabb zárás egyre messzebbre kerül..és akkor aztán tényleg mindenki kitárazhat..még azok is akik 1 éve vették az olcsó papírjaikat.
Az biztos, hogy mi mindig a két véglet valamelyike vagyunk!
De igazából nagy tőkekivonást még nem lehetett látni szerintem! De ezt te jobban tudod!
Lehet, bár ahogy felülteljesítünk, alul is tudunk, de én csak szerény számokat írtam :))
Ha valós lenne OTI, akkor 4 600 szerintem...
Bux-ban illene inkább.....Milyen érdekes,hogy pont itt nyilt benne rés,a sávhatáron.....
21500-24500
18500-21500 ?????
Ezek az összehasonlítások csak azért sántítanak, mert mi önálló mozgásra képtelenek vagyunk. Ha USA emelkedni kezd akkor mi is!
SNP-ben ha 30p-n megjelenik egy zöld gyertya máris Hati vételekbe kezdenek itthon! Ez lehet persze short zárás is!
Egon szerint ha a promt bux 21500 alatt marad ma...akkor az további nagyon erős zuhanást mutat.
ez esetben 20500 lehet a legközelebbi támasz..
Hatiban 21500nak támaszként illene funkcionálni...
Akkor értelek. Én elvagyok a shortokkal most, bár a péntek nem hiányzott, de azt én csesztem el. Az általad írt oti 200 napos simán törve. Amikor USA 10 K alatt volt, oti olyan 5000 körül, ha jól emlékszem. Én most oda elvárom, ezzel együtt a bux-ot is 20K körülre.
DayTrader! De itt a hazai piacon egyszerűen nem megy!
Itthon Swingelni kell, de USA diktálása miatt simán beleköphet a tuti poziba! :(
Ezért inkább csak idegbeteg vagyok :))
Itthon néha a brokidíjat is úgy kell kiizzadni!
Ahogy megszabadultam a shortól elkezdtek esni! :S
Komolyan eret vágok!!!
Őszintén, most azért a shortól is félek, félek, hogy miután bezárunk USA gondol egyet és korrigál!