repül szó enyhe túlzás inkább csak kúszott volna! Tegnap USA-ban sem volt nagy az öröm, kérdés még mindig ott van, hogy zártad volna zárás előtt, mert a meglepi megint EU zárás után volt!!
repül szó enyhe túlzás inkább csak kúszott volna! Tegnap USA-ban sem volt nagy az öröm, kérdés még mindig ott van, hogy zártad volna zárás előtt, mert a meglepi megint EU zárás után volt!!
igen ezt én is így gondolom...
csak keresném az okát, hogy miért van ez a tityi-totyi mindenhol...
vagy most ez lesz amíg amcsik nem nyitnak ki?
:S
én ugyan így jártam..ünnep nem volt ta-mba kalkulálva..és pozitívba repült volna...
Érdekes én fordítva gondolkozom...nyitottam 600-on, bennt állok 450-es aktiválással. Ha elindul fel akkor nem nyitok 900 alatt.
én lezártam a mai nem termelő shortomat! :(
inkább partvonalról figyelek és próbálok értelmes lépést tenni!
Angol adatnak globál piacbefolyásoló hatása nem igazán szokott lenni! Leginkább a GBP árfolyamra van hatása!
én ráadtam 540 -en, 580 on, és bennt állok 620 on is...
ma visszanyitom a full pakkot azthiszem...és aztán már csak tartani akarom..ha lehet.
elképzelhető, vagy mindenki lefagyott mi is történik itt. :D
Zabás: tízóraiznak egyet a brókerek. :)
Itthon szerintem sok short realizálás történik per pillanat is, és sok short is nyílik ezért ez a szüttyőgés!
ejha jól nézünk ki, vérvörös minden.
Pénteken szépen eldobatták velem az összes shortom, hogy kapnák be.
Innen mi a menetrend vajon, külföld eléggé nézegette ma idei mélypontokat. Azokon is átesnek csúnya világ lesz itt buxban, persze fel is pattanhatnak kicsit róla. Nekem 0 pozi most.
hát most annyi pénzt kerestünk hogy lehet elmegyek :D
nem is kerestem..rossz a fogalmazás..visszakerestem..merthogy ez az 1 évig tartó bika piac leszívott egy csomó pénzemet..most kezd visszajönni...remélem a többi is.
Kicsit próbálják menteni a menthetőt! De remélem nem most kezd korrekcióba, mikor longomtól megszabadulva shortba váltottam! Igaz kicsit megkésve! :(
Ami bosszant az egészben, ha tegnap nyitva vagyunk akkor is ma szerintem jobban kitudtam volna szállni belőlük! Ha meg nem vagyok telhetetten akkor talán tegnap még nyerőben is sikerült volna megszabadulnom tőlük!
Ezekkel a 3 napos ünnepekkel mindig megszívjuk!
nem, 600-on átfordult shortba...
longba nem ülök, ha bukó...
Hihetetlen, milyen kt van, és vannak vevők 50-en, 40-en, elég sokan. Nem is értem...
Nagyításhoz kattintson a képre...
http://www.quaestor.hu/attachments/1955/BUX_0525.jpg
A 21400-as szint letörése után következhet a 21200-as, 21000-es, majd a 20400-as árfolyam tesztelése. A határidős indexek reggeli állásából kiindulva reggel és kora délelőtt árfolyamcsökkenésre célszerű berendezkedni.
Itt ma megjelent a mérési rés! 1700pontot ehet a rés célára szerint kb:19600 /BUX prompt/
Ma várható adatok:
Ünnep: Argentína
HU 09:00 KSH kiskereskedelmi forgalom, év/év, március, előző: -4,3%
SE 09:30 Munkanélküliségi ráta, április, előző: 9,1%, várt: 9,0%
GB 10:30 GDP-növekedés, n.év/n.év (felülvizsgált), Q1, előző: 0,2%, várt: 0,3%
GB 10:30 GDP-növekedés, év/év (felülvizsgált), Q1, előző: -0,3%, várt: -0,2%
GB 10:30 GDP fogyasztási komponense, n.év/n.év, Q1, előző: 0,4%, várt: -0,2%
GB 10:30 Szolgáltatóipari index, 3hó/3hó, március, előző: 0,4%, várt: 0,2%
EZ 11:00 Új ipari megrendelések, hó/hó, március, előző: 1,5%, várt: 2,0%
ZA 11:30 Dél-afrikai GDP-növekedés, év/év, Q1, előző: -1,4%, várt: +1,4%
PL 12:30 Lengyel kamatdöntés (NBP), május, jelenleg: 3,50%, várt: 3,50%
US 15:00 S&P/Case-Shiller lakásár index 20 nagyvárosra, év/év, március, előző: 0,6%, várt: 2,4%
US 16:00 Fogyasztói bizalom (Conference Board), május, előző: 57,9 pont, várt: 59,0 pont
US 16:00 OFHEO lakásár index, hó/hó, március, előző: -0,2%, várt: 0,0%
US 16:00 Richmondi Fed feldolgozóipari indexe, május, előző: 30 pont, várt: 25 pont
US 17:15 James Bullard Fed kormányzó beszédet tart
US 22:30 API olajkészlet adatok, előző hét
te hozod a sütit a talira :)))
úgyis mindig csak ígéred...