Ennek a valóságtartalmára azért kíváncsi lennék! /ma kiderül/
"Orbánék sárba léptek"
http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/_orbanek_sarba_leptek_36704
Ennek a valóságtartalmára azért kíváncsi lennék! /ma kiderül/
"Orbánék sárba léptek"
http://www.privatbankar.hu/cikk/hircentrum/_orbanek_sarba_leptek_36704
Őszintén szólva nem szeretnék semmilyen börtönt látni, de nem is börtönbeli számarányokról beszéltünk, mint ahogy te is írod az már igencsak részhalmaza a bűnelkövetőknek.
1. Ez részedről megoldás, de akkor megy máshoz, és ott vagyunk ahol a part szakad.
2. Igen, ez így van, egyedül mindenhol és mindenben kiszolgáltatott vagy.
3. Ja, ezen nem ártana javítani, de ez ugyanúgy általános probléma.
nem kell rendőr..megrugdosod kellőképpen.. és kivonszolod az utcára..elveszed a személyijét..lakcímkártyát..egy óvatos fenyegetés..búcsúpofon oszt annyi..
jogászkodjon ha akar..meg kell fordítani a bizonyítási kényszert.
Hát ha meglátogatsz egy magyar átlagbörtönt nem biztos, hogy tartani fogod a véleményed és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy oda már csak tényleg szinte csak az életellenesek és a nagy vagyoni kárt okozók kerülnek...
Bár mostanában már bekerül néhány fehér is, Zuchlag (hát ez nem túl magyaros név, mondjuk) Hagyó (no ez meg zicher, hogy kettősállampolgár), meg a barátaik, csak arányjavítás végett...:)
1. A tolvaj megérdemli. Tapasztalat : nem jön vissza.
2. A rablás akkor lesz rablás, amikor bizonyítani tudod, hogy kényszer hatására adtad át amit kértek. Életszerü lenne? Nem az. Egyedül, kiszolgáltatott vagy. A törvény szerint is.
3. A rendőrségnek van a legtöbb köze. Rossz az elosztásuk és beosztásuk valamint a szereveződésük. Talán ennyi elég is, pláne ha a felderítési arányukat (főleg vidéken) nézzük ...
Azt hiszem Magyarországon a legtöbb bűncselekménytípus jellemzően magyarok által elkövetett. De javíts ki, ha tévedek. :)
Mi a fenének rakod meg a tolvajt? Az igazságszolgáltatás a bíróságra tartozik, neked annyi a dolgod, hogy hívd a rendőröket. Természetesen ha ellenáll, vagy meg akar szökni, az más tészta.
A másikhoz annyit, hogy a rablás nem szabálysértés. És nem értem, hogy a rendőrség általános hozzáállásának mi köze van bármilyen, adott népcsoportban gyakoribb bűnelkövetési módszerhez.
Jaja, anélkül már nem is támadás a támadás ...
Emlékszem, a miskolci Tiszain hogyan lejmoltak a 80 -as években. Kés nélkül de ha rendőrt láttak, szaladtak is, akárhányan voltak ...
Természetesen ez így van. Mondanál néhány jellemzően magyarok által elkövetett bűncselekmény típust?
Mert a cigánybűnözés alatt jellemzően nem a bűnözők rasszát értik, hanem azokat a bűncselekménytípusokat, amiket szinte kizárólag csak cigányok végeznek el, rádaásul ők elég nagy számban követik el ezeket a bűncselekményeket.
Meg mondjuk az sem teljesen mindegy, hogy egy adott társadalmi osztályon/rasszon/rétegen belül az adott csoport hány százaléka végzi el a bűncselekmények hány százalékát, amit lehet ugye darabszámban, minőség szerint megkülönböztetni (mondjuk kegyetlenség, vagy erőszakosság alapján), illetve lehet az okozott kár alapján mérni...
Fogtam ...
:)
De jellemző, ha az elkövetési arányokat nézzük.
Ha a kertemben tolvajt fogok, megrakom illően, akkor még majd engem vonnak felelőségre?
Ebből, köszönöm, nem kérek ...
Ha az utcán belém kötnek, akkor adjak oda mindenem és szaladjak rendőr után, aki kijelenti, hogy 20000 -ig csak szabálysértés és menjek bíróságra, meg egyébként is, hagyjam nyugodtan pihenni hajnal 3 -kor 24/48 után ...
Lóf...t.
;)
elcímeztem, bocs, Gábornak szántam....
Mi? Hogyhogy mi?
:)
Én értettem.....
Ha a cigánybűnözés a cigányok általi bűnelkövetésről szól, a magyarbűnözés értelemszerűen ugyanez magyarokkal. Nincs túlbonyolítva.
Akikről Te beszélsz, azokat fehérgalléros bűnőzőknem hívják.....szerintem...