Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#254590 GáborGábor Előzmény: #254581

Ha már el kell búcsúznom a pénztárcámtól, akkor ennek lenyúlását tegye inkább egy jól szituált öltönyös fazon, különféle jogokra és törvényekre hivatkozva, mint csavargó cigány banda, fényes nappal vagy éjszaka, kivilágított, nyílt utcán mindenki szeme láttára.

Ugyanis, én sem vagyok golyóálló ...

;)

#254566 Wall street Előzmény: #254419

Én pedig azon a kis szerény véleményen vagyok, hogy Magyarországon az egyik fő probléma a cigány bűnözés és ennek a problémának a megoldása csak is kizárólag politikai úton-módon történhet !

#254494 Netmaster Előzmény: #254419

Engem általában nem zavar a csak linkelés, én is szoktam ilyet művelni, mivel mindannyian csak kis szeletét olvassuk a különböző neten megjelenő híreknek, cikkeknek, elemzéseknek, jót tesz az ismeretbővítés. A kuruccal nekem főként az ellenségeskedést szító gusztustalan hangvétel a bajom.

Ennek örömére: "Amikor a kuruc.infó szereti a szlovák széljobbot"

http://piroslapok.blog.hu/2010/05/23/amikor_a_kuruc_info_szereti_a_szlovak_szeljobbot

(hú, az a rengeteg magamutogató meleg a felvonuláson...)

#254419 rbbj11 Előzmény: #254339

nekem az a véleményem, és elnézést ha ezzel sértek vkit, hogy aki kuruc infot akar olvasni, az felmegy a honlapjukra. Én itt a forumozók hsz-eit szeretném olvasni, és csak akkor látom értelmét linkelésnek, ha ehhez reflexió is kapcsolódik. De tőled a sorozatos, egyetlen portálról való linkelés sztem nem a fórum céljait szolgálja.

#254377 Wall street Előzmény: #254340

Igazad van Józsi figyelmetlen voltam és sajnálom .

Remélem nincs harag benned, de ha mégis lenne akkor azt megértem :) .

Majd ezentúl meg fogom válogatni miket linkelek be, figyelmesebb is leszek, hogy másokat ne bántsak meg !

#254342 _pda_ Előzmény: #254341

erre gondoltam, ráadásul nem vágom, h mi köze a politikához, amiről a topik szólna

#254340 hosszhuszár Előzmény: #254335

Csak azért kérdeztem, mert ha jól értelmeztem, nem magyarországi emberekről van szó, ja bocs, cigányokról......

Nincs itthon elég cigány bűneset, hogy a kuruc, a külföldiekre fanyalodik?????

Ennek egyáltalán mi helye itt, ha nem is magyar emberekről van szó????

Viszont alaposan össze van mosva, egy feltételezett magyarországi esettel, esetekkel, amit egy polgármester állított, hogy csonkítják, ill butítják a csecsemőket, itthon.......a cikk hivatkozik is az esetre, igaz, nem konkrétan......

Érdekes módon, a cikk elején, semmilyen utalás nem található, ahogy egyébként lenni szokott a kurucon, hogy hol, mikor történt az eset, végig olvastatják a híveikkel, majd a végefelé, mikor már az összes cigányt a pokolba kívánja az olvasó, derül ki, hogy nem, nem itthon, történt esetről volt szó........

Persze az olvasóban nem a helyszín marad meg...........

Te is lehetnél kicsit figyelmesebb, nem a csak kiollózni a cigányokkal kapcsolatos bűneseteket, mert ha beleolvastál volna, eltudtad volna dönteni magad is, hogy nem ide való, szerintem......

De egyébként egy másik cigányról, Mága Zoltánról, nem írt a kuruc?

#254336 _pda_ Előzmény: #254327

a gyorskocsit nem nagyon bírta, pedig tök barátságos hely, 2 fős zárkák, fürdő a folyosó végén :))