Zsupsz.:) EURJPY új mélypontok felé tart. Ha így halad hamarosan képbe kerül a 100. A 90 már nagyon durva lenne, bár nem lehetetlen.
Zsupsz.:) EURJPY új mélypontok felé tart. Ha így halad hamarosan képbe kerül a 100. A 90 már nagyon durva lenne, bár nem lehetetlen.
Fölfelé nem bírt menni, jöhet még egy körre lefelé.
AUDJPY-t nézem óráson, és baromi ronda... Kivéve, ha felfelé fog kitörni a háromszögéből. :)
egy adag zárva audusd, gbp usd eurusd longok.
1, eurusd, 1 gbp usd és 2 audusd longom van.
szép napot mindenkinek
Nekem a Metatrader 4 tetszik a legjobban a kereskedési felületek közül. Brókert pedig több körülmény mérlegelése alapján kell választani. (számlaméret, kötési egységek mérete, költségek, kereskedhető instrumentumok). De csak olyat érdemes, amelyik banki háttérrel rendelkezik, vagy nagyon ismert a piacon.
attiati: nincs
Eddig tiszta.
Mi van akkor, ha nem € hanem $ alapú a számlám? Mi a különbség? Van különbség?
Ettől nem tudom egyszerűbben írni. Kötsz 0,1 lottal, nyersz pl. 20 pipet, ami ugye 20$.
Ha euró alapú a számlád, és a pillanatnyi eur/usd árfolyam 1,2568, akkor 15,91 eurót írnak neked jóvá a számlán azonnal. Mindig az abban a pillanatban érvényes keresztárfolyamon történik az elszámolás.
csak mert azt írtad, hogy: "Ha euró alapú a számlád, akkor mindig az aktuális pillanatnyi árfolyamon történik az átváltás, és a jóváírás. "
mi a különbség, ha $ alapú a számlám?
(Itthonról tudok $-t, €-t is indítani, az most mindegy. Kereskedési költségek, jóváírások szempontjából kérdezem)
Dehogy, azonnal! Akár rögtön indíthatod is haza a pénzt a sikeres kötés után. Ez nem a BÉT!!! :)
Ha eleve euró alapú a számlád a bankodnál, akkor jobb, mert nem kell külön váltogatni.
Köszi, és ha $ alapú, akkor T+3 napin?
Ezek szerint €-ban érdemes számlát nyitni eurusd-hez?
Eurusd-ben a profit $-ban "képződik". 0,1 lot kötésméret esetén 1 pip elmozdulás 1 $. Ha euró alapú a számlád, akkor mindig az aktuális pillanatnyi árfolyamon történik az átváltás, és a jóváírás.
ha eurusd-vel kereskedek, akkor költségek és bármi más szempontból számít, hogy € vagy $ az ügyfélszámlám?
jó lesz az
én audusd 8249-ről long támasz miatt vételem van
wss egy a dolly hoz hasonló rendszer ami három fele osztja a kereskedési sávot, vételi eladási, és semleges oldalra.
jó pofa és tők jól mükszik.
Ja. Audjpy és cadjpy longok tegnaprol már csaj mutatóba a tetejerol vannak, de ezek még minuszban. A többi zárva. Chf longra tegnap éjjel nem tettem tétet kár volt. Mi ez a rendszer?
Bazz tegnap volt audjpy longom, nem mertem tartani :-(
Nice work
R1 ? pivot?
Én reggel shortoltam longoltam, összekapartam kb 620 pontot :-)
longokat tartom!!!
És megéri már kb 1/2 7 fele ránézni, mert olyan nyugodt beszállok vannak nagy tétre, hogy csak na! :-)
közben meg ezerrel tesztelem a wss-rendszert, szerintem számlát is nyitok rá, de csak mini accountot
Reggel káve közben shortoltam r1-töl, de nem mertem otthagyni. Reggeli ára megvolt.