Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Cigány "gyerekszeretet":…

#254335 Wall street

Cigány "gyerekszeretet": saját 12 éven aluli hímringyóikat futtatják

El tudja képzelni azt a Kedves Olvasó, hogy egy, a gyerekét szerető ember a saját lányát futtatja? Nos, nem igazán: ilyen a fehér kultúrkör történelmében nem igazán ismert. Még a II. VH alatti vagy utáni legszegényebb időkben, amikor bizonyos vidékeken (pl. a Baltikum) az embereknek egyenesen fakérget kellett „enniük”, nos, még akkor sem szaporodtak el a tősgyökeres európai népek körében az „állítsuk ki a lányunkat az út szélére”-esetek. Ez is mutatja a két (európai, fehér vs. cigány) kultúra közti értékkülönbséget.

De mi van az ember fiával? Főleg, ha az még 12 sincs, és a „seggbekuki”, finoman szólva, nem túl egészséges dolog (bevérzések stb.), mármint a „lány” szempontjából? Igen, egy normális szülő foggal-körömmel tiltakozna az ilyen ellen. De nem a cigány – náluk bevett szokás az, hogy nemcsak a lányaikat, hanem egyenesen a fiaikat is futtatják. A „legendás” „gyerekszeretet” jegyében, ugyebár.

És még van pofájuk azt hazudni a cigányok fajvédőinek, hogy légből kapott hazugság mindaz, hogy például orkék a saját gyerekeiket csonkolják meg csecsemő-, kisgyerek-korban, hogy többet kaszálhassanak az azokat megszánó adakozókon, amikor kirakják őket koldulni... Ennek az ember alatti, minősíthetetlenül primitív, állati „kultúrának” tényleg semmi helye Európában.

Az FH az elkövetők származását egyértelműsítő cikke következik:

Saját fiaikat futtatták a bolgárok Franciaországban

Négy férfit és öt nőt tartóztattak le prostitúcióra kényszerítés gyanújával Franciaországban. A bolgár romák saját fiaikat futtatták, akik közül többen még 12 évesek sincsenek.

Bordeaux-i rendőrség csaknem fél éves nyomozás után kedden hajtott végre razziát több illegálisan elfoglalt lakásban. Négy férfit és öt nőt tartóztattak le, akiket azzal vádolnak, hogy prostitúcióra kényszerítették a gyerekeiket. A 33 és 44 év közötti bolgár állampolgárságú szülők a gyanú szerint mintegy 20 gyermeket futtattak az utcán.

A razzia során megtalált nyolc fiút őrizetbe helyezték a francia hatóságok. Három szülő akár 15 éves is börtönbüntetést is kaphat, mert a 12 évesnél fiatalabb gyerekeket kényszerítettek prostitúcióra, a többi ötöt 10 évre ítélhetik 15 és 16 éves gyerekeik áruba bocsátásáért. Alexandre Desporte rendőrkapitány elmondta, hogy a hálózat folyamatosan bővült, és már Bordeaux-n kívülről is érkeztek a kuncsaftok a helyre, ahol a gyerekeket árulták.

Megöltek egy 16 éves lán…

#254334 Wall street

Megöltek egy 16 éves lányt - házbeli olvasó: cigány gyilkolt magyart

Legalábbis nehezen hihető és a fizika törvényeinek ellentmondó az alábbi „meglökte egy lány, erre kiesett az erkélyről”-sztori. Bűzlik, nagyon – lehet, hogy ez a gyilkosnak kikiáltott lány a kiscsáládban (ha cigányokról van szó – egyes helyi(?) hozzászólók szerint igen) az eddig egyetlen büntetlen előéletű, és ezért vele vitetik el a balhét? Ki tudja...

Gyilkosság - Megöltek egy 16 éves lányt

Egy tizenhét éves lányt gyanúsít a rendőrség egy tizenhat éves lány megölésével Miskolcon.

A nyomozás adatai szerint május 12-én egy miskolci tízemeletes bérház legfelső szintjén lévő lakásban egy 16, illetve egy 17 éves lány előzetes szóváltás után dulakodni kezdett, a kölcsönös bántalmazás során a gyanúsított meglökte az erkélyen lévő sértettet, aki kizuhant.

A 16 éves lány szörnyethalt - ismertette az esetet Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség őrizetbe vette a gyanúsított lányt, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

(Kisalföld)

Frissítés (2010. máj. 20. 0:14): Olvasó:

Gyilkosság - Megöltek egy 16 éves lányt című cikkükre szeretnék reagálni.

A tettes(ek) egy 17 éves cigány volt, az áldozat pedig magyar! A lakástulajdonos (Miskolc, Király u. 5. 10/7) egy Iváncsik Géza nevezetű személy (szintén „zenész”), aki előszeretettel és rendszeresen múlatja az idejét tizenévesek társaságában. Alkoholos állapotában többször tett tanúbizonyságot ferde hajlamairól. A ház előtt lévő óvodásoknak mutogatta magát, az erkélyről kiabálva tett „ajánlatokat” gyerekeknek. Hajlamainál talán csak a gyávasága erősebb, ezért nem fajult (tudomásom szerint) tettlegességgé. Vajon meddig? Sajnos, onnan tudom ezt az egészet, arra kényszerülök, hogy ilyen söpredékkel kelljen egy háztömbben élni.

Kitartást kívánok a további munkához !

azt nem tudom,hogy hagyó…

#254327 Sumér harcos

azt nem tudom,hogy hagyó miklós vajon ugyanolyan előzetes letartóztatást élvez-e,mint minden sima halandó....

vagy csúszlág jani?

szerintem nem hiszem,hogy hátszél nélkül hagyják őket ott bent....mert az ilyen selyem fiúk ott bekrepálnának.....nevezetesen....

be egy 11 fős cellába,verekedések,heti 1 fürdés....stb stb......

Re: nincs cím

#254264 KawaBazsy Előzmény: #254247

Na, ő nem tetszik. És ha már off, akkor Halle Berryn sem tudom mit esznek, én bottal sem piszkálnám..

#254260 matgab Előzmény: #254250

értelmiségi party portál- nak hívja magát az az oldal, amit belinkeltél 3.-nak...

Hát nekem olybá tűnik, hogy itt megint csak a liberálisok által magukat értelmiséginek definiáló szánalom primo szellemi csőcselékről lehet szó, csakúgy, mint a közvetlen ezelőtti linken.

Én totál nívótlannak tartom ezt a stílust, még viccesnek sem vicces, csak max a Győzike fan-oknak...

Nem is értem, hogy találsz rá ilyen oldalakra...

#254247 rbbj11 Előzmény: #254245

hát, sztem ő se egy csinos modell, de igaz, akkor már inkább őt választanám :))

#254245 Zabás Előzmény: #254242

Dórika is megkapná a magáét, és tőlem közben az összes vármegyét is felsorolhatja, ha őt ez felizgatja!! :)))

Hagyó Miklós Israelbe pr…

#254199 Sumér harcos

Hagyó Miklós Israelbe próbált volna szökni....

Hir tv mondotta 1 perce eme napvilágra került szösszenetet.....

21:35-kor hirekben....

vajon honnan veszik ezt most?:)